Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη

Η Κατερίνα Μονογυιού με ροζ πουκάμισο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Την πρώτη της ανάρτηση μετά το τροχαίο δυστύχημα του αδελφού της, Τζώρτζη, έκανε η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού.

Η βουλευτής, μέσω της ανάρτησής της, ζητά να γίνει σεβαστή η επιθυμία της οικογένειας, η κηδεία να τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ επιθυμεί, αντί στεφάνων, όποιος το επιθυμεί να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».


Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM