«Θα είχα αποτύχει ως άνδρας αν είχα γκέι γιο»: Οργή για τις ομοφοβικές δηλώσεις αθλητή του UFC

«Θα είχα αποτύχει ως άνδρας αν είχα γκέι γιο»: Οργή για τις δηλώσεις αθλητή του UFC Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις προκάλεσε η αμφιλεγόμενη δήλωση του αθλητή του UFC, Σον Στρίκλαντ πως θα είχε αποτύχει ως άνδρας, αν είχε γκέι γιο. 


Ο Αμερικανός των μεικτών πολεμικών τεχνών που αγωνίζεται στην κατηγορία μεσαίων βαρών, είχε ήδη αποκλειστεί από το Instagram λόγω ενός «αστείου» του, όπως το είχε αποκαλέσει» για το «θάνατο ενός παιδόφιλου»

Τη Δευτέρα, όταν ένας follower τον ρώτησε στο Twitter αν θα προτιμούσε να έχει «έναν γκέι γιο ή μια τσ**** κόρη» εκείνος απάντησε: «Αν είχα γκέι γιο, θα πίστευα πως έχω αποτύχει ως άνδρας δημιουργώντας ένα τέτοιο ελάττωμα... Αν είχα μια π******* κόρη, θα πίστευα πως απλώς ήθελε να μοιάσει στον μπαμπά της lol». 

Η δήλωσή του προκάλεσε καταιγισμό αντιδράσεων στο Twitter, με πολλούς χρήστες να τον αποκαλούν ως «ψυχικά ασταθή». 

Όμως, ο Στρικλαντ δε σταμάτησε εκεί. Συνέχισε με ένα αλλόκοτο tweet για τα επίθετα και τα «βήτα males». 


«Λαμβάνω μίσος για αυτό το αστείο με τον γκέι γιο. Εσείς τα βήτα αρσενικά πρέπει να γ***** ηρεμήσετε, δεν είναι το σχολείο σας εδώ, ούτε θα γ****** αν είστε λίγο σκ****. Είναι ένα ασφαλές μέρος εδώ. Βγάλτε τις μπάλες σας, σας επιτρέπεται να είστε αρσενικά εδώ» έγραψε χαρακτηριστικά, πυροδοτώντας εκ νέου αντιδράσεις. 
 


Λίγες ημέρες πριν το επίμαχο σχόλιο, ο Σον Στρίκλαντ είχε δοκιμάσει κι άλλες ομοφοβικές ειρωνείες. «Παιδιά έχετε προσπαθήσει να την πέσετε ποτέ σε λεσβία; Εγώ ναι, και ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. Ποια είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ατάκα για να την πέσετε σε λεσβία; "Έι, θέλεις να βγούμε, μισώ κι εγώ τον πατέρα μου'. Ποτέ δεν τα κατάφερα να τη ρίξω λέγοντας το τελευταίο. Ακούω προτάσεις» είχε γράψει προ ημερών ο ίδιος, προκαλώντας και πάλι οργή.  

«Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά έχεις ήδη αποτύχει ως άνδρας» του απάντησε ο γκέι δικηγόρος Άρι Κον. 

Με πληροφορίες από PinkNews 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM