Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας- Νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας- Νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ Facebook Twitter
0

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» εδώ και έξι περίπου ημέρες καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑϊ, η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την Τετάρτη συνεργάτες του δημοσιογράφου είχαν χαρακτηρίσει κρίσιμο το επόμενο 48ωρο εξηγώντας ότι στην 9η και 10η ημέρα που κάποιος νοσεί με κορωνοϊό εκδηλώνονται συνήθως επιπλοκές.

Όπως είχε πει στον ΑΝΤ1, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, αυτό που φοβούνται οι γιατροί είναι ότι «επειδή έχει το ζάχαρο είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή πιθανό να έχει παρενέργειες».

Σημειώνεται δε πως ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος. Όπως είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμβολιαστεί είναι «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε ανακοινώσει ότι νοσεί με κορωνοϊο από τις 30 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα είχε γράψει στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και επειδή είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM