Προαστιακός: Εκτροχιασμός συρμού με 75 επιβάτες στο σταθμό του Ρέντη

Προαστιακός: Εκτροχιασμός συρμού στον Ρέντη με 75 επιβάτες - Κανένας τραυματίας Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, στο σταθμό Α.Ι. Ρέντη, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρόκειται για την αμαξοστοιχία 1323 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιάτο προς Πειραιά, αναφέρει το athenstransport.

Η αμαξοστοιχία βγήκε εκτός τροχιάς στην αλλαγή κλειδιών του σταθμού κατά πάσα πιθανότητα, ενώ κινούταν με χαμηλή ταχύτητα.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 75 επιβάτες οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Εξαιτίας του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια από και προς Πειραιά.  Καθυστερήσεις θα υπάρχουν επίσης και στην αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 58 προς Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM