Προαστιακός: Εκτροχιασμός συρμού με 75 επιβάτες στο σταθμό του Ρέντη

Προαστιακός: Εκτροχιασμός συρμού στον Ρέντη με 75 επιβάτες - Κανένας τραυματίας Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, στο σταθμό Α.Ι. Ρέντη, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρόκειται για την αμαξοστοιχία 1323 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιάτο προς Πειραιά, αναφέρει το athenstransport.

Η αμαξοστοιχία βγήκε εκτός τροχιάς στην αλλαγή κλειδιών του σταθμού κατά πάσα πιθανότητα, ενώ κινούταν με χαμηλή ταχύτητα.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 75 επιβάτες οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Εξαιτίας του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια από και προς Πειραιά.  Καθυστερήσεις θα υπάρχουν επίσης και στην αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 58 προς Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM