Τζασίντα Άρντερν: Η τρίχρονη κόρη της διακόπτει livestream σύσκεψη - «Είναι ώρα για ύπνο, αγάπη μου»

Τζασίντα Άρντερν: Η τρίχρονη κόρη της διακόπτει livestream σύσκεψη - «Είναι ώρα για ύπνο, αγάπη μου» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Getty Images
0

Το livestream της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας διέκοψε ένας νυσταγμένος, αλλά επίμονος νυχτερινός επισκέπτης: Η τρίχρονη κόρη της Νιβ που «δραπέτευσε» από το κρεβάτι για λίγη κουβεντούλα. 

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μέσω Facebook για την αλλαγή των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, η Τζασίντα Άρντερν άκουσε το απαλό κάλεσμα της κόρης της «μαμά;», γυρίζοντας το κεφάλι της για να τη δει ξύπνια στην πόρτα. 

«Θα έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι. Είναι ώρα για ύπνο, αγάπη μου - Πήγαινε στο κρεβάτι σου και θα έρθω να σε δω σε ένα δευτερόλεπτο» είπε στη μικρή η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός, προτού στραφεί στους συνομιλητές της, ζητώντας συγγνώμη. 

«Συγγνώμη προς όλους. Αυτό ήταν μεγάλο fail» είπε χαριτολογώντας, ενημερώνοντας τους συνομιλητές της πως ήταν στο σπίτι η μητέρα της οπότε θα βοηθούσε εκείνη στην επιστροφή της Νιβ στο κρεβάτι.

Ωστόσο, η μικρή επανεμφανίστηκε αργότερα, διακόπτοντας ξανά τη σύσκεψη και αναγκάζοντας την πρωθυπουργό να δώσει τέλος στο livestream. «Συγγνώμη αγάπη μου που καθυστέρησα τόσο» είπε στην τρίχρονη προτού κλείσει.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM
Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM