Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross

Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross Facebook Twitter
0

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 27χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά.

Ο 27χρονος νοσήλευαν μαζί με ένα 16χρονο ο οποίος και εκείνος είχε τραυματιστεί στο ίδιο ατύχημα και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, αλλά και τη μάχη του νεαρού, τα τραύματά του ήταν συντριπτικά. 

Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα είχε σημειωθεί στις 17 Οκτωβρίου, όταν αναβάτης μοτοσικλέτας, που επιχειρούσε άλμα, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να προσκρούσει στην προστατευτική περίφραξη.

Στο σημείο της πρόσκρουσης υπήρχε μεταλλική κολώνα η οποία έπεσε πάνω στους θεατές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από αυτούς.

Οι δύο άτυχοι θεατές, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι με χτυπήματα στο κεφάλι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ