ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αυστραλία: Η στιγμή διάσωσης της μικρής Κλίο -Στην αγκαλιά ενός αστυνομικού

Η 4χρονη Κλίο Σμιθ Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 4χρονης Κλίο Σμιθ, που τα ΜΜΕ την είχαν βαφτίσει ως «Μαντλίν της Αυστραλίας».

Η 4χρονη είχε εξαφανιστεί από κάμπινγκ που βρισκόταν με τους γονείς στις 16 Οκτωβρίου. Μετά από 18 ημέρες, η Κλίο Σμιθ βρέθηκε σώα και αβλαβής, κλειδωμένη σε ένα σπίτι στο Κάρναρβον.

«Ενας αστυνομικός την πήρε στην αγκαλιά του και τη ρώτησε “πώς σε λένε;”», περιέγραψε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Κολ Μπλαντς. Το μικρό κορίτσι απάντησε: «Με λένε Κλίο». 

Η στιγμή διάσωσης της μικρής Κλίο

«Είναι καλά. Αυτό φάνηκε από την αρχή», δήλωσε ο Κάμερον Μπλέιν, ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς που βρήκαν τη μικρή Κλίο. «Οταν την πήγαμε στο νοσοκομείο, μας διαβεβαίωσαν για αυτό οι άνθρωποι που ξέρουν από αυτά», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η εύρεση της μικρής ήταν «αναμφίβολα» η καλύτερη στιγμή της σταδιοδρομίας του. 

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη ενός 36χρονου, όπως γνωστοποίησε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Δυτικής Αυστραλίας, Κρις Ντόουσον. Όπως ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, απαγωγή της Κλίο δείχνει να μην ήταν προσχεδιασμένη και ότι αναμένεται απαγγελία κατηγοριών αργότερα μέσα στην ημέρα. 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM