Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες αδελφότητας πέθαναν από κορωνοϊό

Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες αδελφότητας πέθαναν από κορωνοϊό Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασαν τρεις γυναίκες, μέλη της ίδιας αδελφότητας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι γυναίκες φέρεται να ήταν ανεμβολίαστες, αναφέρουν πληροφορίες του Mega, ενώ η μία, μάλιστα, είχε αρνηθεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Στη συγκεκριμένη αδελφότητα ζουν 17 μοναχές και λαϊκές, και σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μόνο οι 6 από αυτές είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Στις 29 Σεπτεμβρίου μία 82χρονη κατέληξε από κορωνοϊό. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου άλλη μία γυναίκα 78 ετών έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ στην αδελφότητα υποστηρίζουν ότι αιτία θανάτου ήταν η νεφρική ανεπάρκεια. Μία ημέρα αργότερα από το θάνατο της 78χρονης άλλη μία γυναίκα, 62 ετών, έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με το γιατρό που παρακολουθούσε την 62χρονη, η ίδια δεν δεχόταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM