Γλυκά Νερά: Ανατροπή στη συνεπιμέλεια- Αποσύρεται η οικογένεια του πιλότου

Γλυκά Νερά: Ανατροπή στην επιμέλεια της Λυδίας- Αποσύρεται η οικογένεια του πιλότου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
0

Εξελίξεις στην υπόθεση επιμέλειας της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη και υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Σε αντίθεση με τους γονείς του, οι σχέσεις της μητέρας και του πατέρα της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα η δίκη σε ειδική αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού - 250 μάρτυρες

Η δίκη αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας - Ο Γιώργος Λυγγερίδης τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο Ρέντη
LIFO NEWSROOM