Γλυκά Νερά: Ανατροπή στη συνεπιμέλεια- Αποσύρεται η οικογένεια του πιλότου

Γλυκά Νερά: Ανατροπή στην επιμέλεια της Λυδίας- Αποσύρεται η οικογένεια του πιλότου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
0

Εξελίξεις στην υπόθεση επιμέλειας της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη και υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Σε αντίθεση με τους γονείς του, οι σχέσεις της μητέρας και του πατέρα της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM