Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ' ομολογία δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν.

 

Μιλώντας στο Mega, ο 30χρονος έσπευσε να διαψεύσει τις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις αρχές.

 

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», ανέφερε.

 

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται έκπληκτος με την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ δηλώνει πως μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος της 20χρονης, ο ίδιος και όλη η οικογένεια του πιλότου, στεκόταν στο πλευρό του.

 

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε "Αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν" και ότι "έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά". Ήμασταν στην κατάσταση "πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσι". Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ», πρόσθεσε ο 30χρονος. 

 

«Δεν έχω επισκεφθεί τον Μπάμπη στη φυλακή»

 

«Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Κάρολαϊν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο;», είπε.

 

Ο αδερφός του 34χρονου πιλότου σημείωσε επίσης ότι «όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου».

 

Αναφερθείς, τέλος, σε δημοσιεύματα του Τύπου για τον ίδιο, επανέλαβε πως δεν έχει καμία συμμετοχή στο έγκλημα.

 

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση», τόνισε.