ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Επίθεση με αξίνα σε όχημα που μετέφερε τον Ιάπωνα σκηνοθέτη Τακέσι Κιτάνο

Επίθεση με αξίνα σε όχημα που μετέφερε τον Ιάπωνα σκηνοθέτη Τακέσι Κιτάνο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου AP
0

Ένας άνδρας, που κρατούσε αξίνα και μαχαίρι, επιτέθηκε σε αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ιάπωνα σκηνοθέτη και ηθοποιό Τακέσι Κιτάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Ο 74χρονος σκηνοθέτης ήταν μέσα στο όχημα, στις εγκαταστάσεις του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου TBS στο Τόκιο, όταν έγινε η επίθεση, αργά το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. 

Ο δράστης- ένας άνδρας περίπου 40 ετών- έσπασε το παρμπρίζ και χτύπησε άλλα σημεία του αυτοκινήτου, ανέφερε ακόμη το TBS. Κανένας δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη στον τόπο της επίθεσης και τον ανακρίνει προκειμένου να εξακριβωθούν τα κίνητρά του. 

Ο Τακέσι Κιτάνο ή «Beat Takeshi» έγινε ευρύτερα γνωστός όταν η ταινία του Hana-bi (Πυροτεχνήματα) βραβεύθηκε με τον Χρυσό Λέοντα, στο Φεστιβάλ Βενετίας, το 1997.  

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM