Κορωνοϊός: Στο κόκκινο Αττική και Κρήτη- Ο χάρτης της διασποράς

Κορωνοϊός: Στο κόκκινο Αττική και Κρήτη- Ο χάρτης της διασποράς Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη συνεχίζουν να καταγράφονται τα περισσότερα νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Από τα 3.493 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν συνολικά στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, οι μολύνεις στην Αττική ανέρχονται σε 927, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 316, ενώ στην Κρήτη καταγράφηκαν 441.

Ειδικότερα, στην Κρήτη πρώτο σε κρούσματα έρχεται το Ηράκλειο με 228 και ακολουθούν Χανιά (147 κρούσματα), Ρέθυμνο (44 κρούσματα) και Λασίθι (22 κρούσματα).

Αναλυτικά τα κρούσματα στην Αττική:

Ανατολική Αττική: 142  κρούσματα

Βόρειος Τομέας Αθηνών: 112 κρούσματα

Δυτική Αττική: 47 κρούσματα

Δυτικός Τομέας Αθηνών: 132 κρούσματα

Κεντρικός Τομέας Αθηνών: 240  κρούσματα

Νήσων: 29 κρούσματα

Νότιος Τομέας Αθηνών: 89 κρούσματα

Πειραιώς: 136 κρούσματα

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα:

Κορωνοϊός: Στο κόκκινο Αττική και Κρήτη- Ο χάρτης της διασποράς Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM