Η Αριάνα Γκράντε έδωσε «συναυλία» στο Fortnite- Πολύχρωμα σύννεφα, μονόκεροι και ουράνια τόξα

Η Αριάνα Γκράντε έδωσε «συναυλία» στο Fortnite- Πολύχρωμα σύννεφα, μονόκεροι και ουράνια τόξα Facebook Twitter
0

H Αριάνα Γκράντε, για την ακρίβεια ένα εντυπωσιακό avatar της, έδωσε «συναυλία» στο Fortnite στο πλαίσιο του Fortnite Rift Tour. 

Η Epic Games, δημιουργός του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού, ανακοίνωσε πρόσφατα «ένα μουσικό ταξίδι σε νέες μαγικές πραγματικότητες όπου συγκρούονται Fortnite και Αριάνα Γκράντε», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η 28χρονη τραγουδίστρια, που εμφανίστηκε στο παιχνίδι για πέντε ώρες σε διάστημα τριών ημερών, δημοσίευσε αρχικά στα social media ένα βίντεο για την προώθηση του «Rift Tour», όπου παίκτες είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία που ιππεύσουν μονόκερους σε ουράνια τόξα πάνω από πολύχρωμα σύννεφα με μια γιγαντιαία Αριάνα Γκράντε να τραγουδά. 

Να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το πρώτο μουσικό tie-in του Fortnite, αφού πέρυσι ο ράπερ Τράβις Σκοτ συνδέθηκε στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας τη συναυλία «Astronomical», την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 12,3 εκατομμύρια άτομα.

Το 2019, ο Marshmello συμμετείχε επίσης σε μια παρόμοια εκδήλωση, όπου λέγεται ότι παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες.

Δείτε το βίντεο του Fortnite: The Rift Tour με την Αριάνα Γκράντε:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM