Πύθωνας βγήκε από λεκάνη τουαλέτας και δάγκωσε Αυστριακό στα γεννητικά όργανα

Πύθωνας βγήκε από λεκάνη τουαλέτας και δάγκωσε Αυστριακό στα γεννητικά όργανα Facebook Twitter
0

Ένας Αυστριακός έζησε έναν από τους πιο απρόσμενους εφιάλτες σήμερα το πρωί, όταν ένας πύθωνας που είχε γλιστρήσει μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης, βγήκε στην λεκάνη της τουαλέτας του την ώρα που εκείνος καθόταν και τον δάγκωσε.

Σοκαρισμένος ο 65χρονος στην πόλη Γκρατς γύρισε για να αντικρίσει έναν αλμπίνο πύθωνα μήκους 1,6 μέτρων στο εσωτερικό της λεκάνης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το θύμα περιέγραψε πως όλα συνέβησαν στις 6 το πρωί. «Μόλις είχε καθίσει στην λεκάνη όταν αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων».

Το φίδι, ασιατικής καταγωγής, που μπορεί να φθάσει σε μήκος τα 9 μέτρα, φαίνεται ότι δραπέτευσε από γειτονικό διαμέρισμα χωρίς να γίνει αντιληπτό, και έφτασε ως την λεκάνη της τουαλέτας μέσω των σωλήνων της αποχέτευσης.

Ειδικός στα φίδια, ο οποίος εκλήθη από την υπηρεσία επειγόντων περιστατικών, απομάκρυνε το φίδι από την τουαλέτα, το καθάρισε και το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του. Το θύμα έλαβε στο νοσοκομείο τις πρώτες βοήθειες για ελαφρά τραύματα.

Ο 24χρονος γείτονας, που έχει 11 φίδια στο διαμέρισμά του, όλα μη δηλητηριώδη, κλήθηκε στο γραφείο του ανακριτή για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Με πληροφορίες από Reuters/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισραήλ λέει ότι Ιρανοί πράκτορες στρατολόγησαν δεκάδες πολίτες του

Διεθνή / Το Ισραήλ λέει ότι Ιρανοί πράκτορες στρατολόγησαν δεκάδες πολίτες του

Ισραηλινοί πολίτες, δελεασμένοι μέσω Telegram, κατηγορούνται για συνεργασία με Ιρανούς πράκτορες σε σχέδια σαμποτάζ, εμπρησμούς και δολοφονίες – η νέα διάσταση της «σκιώδους» σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν
LIFO NEWSROOM
Wall Street Journal: Το ιστορικό Soho House πωλείται για 1,8 δισ. δολάρια 

Διεθνή / Wall Street Journal: Η Λέσχη Soho House πωλείται για 1,8 δισ. δολάρια 

Η παγκόσμια λέσχη των celebrities αποχωρεί από το Χρηματιστήριο και γίνεται ξανά private, καθώς επενδυτές με επικεφαλής μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες των ΗΠΑ ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον έλεγχο 
LIFO NEWSROOM