Η βασίλισσα της ντίσκο επιστρέφει: Νέο άλμπουμ μετά από 15 χρόνια για τη Νταϊάνα Ρος

Η βασίλισσα της ντίσκο επιστρέφει: Νέο άλμπουμ μετά από 15 χρόνια για τη Νταϊάνα Ρος Facebook Twitter
Φωτο: EPA/STEFFEN SCHMIDT
0

Η Νταϊάνα Ρος επιστρέφει για ακόμα μια φορά με το πρώτο της άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό εδώ και 22 χρόνια.

Πρόκειται για τη νέα της δουλειά Thank You που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της καραντίνας, με την υπογραφή σύγχρονων παραγωγών όπως ο Jack Antonoff, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του με τις Taylor Swift, Lana Del Rey και Lorde.

«Αυτή η συλλογή τραγουδιών είναι το δώρο μου στο κοινό με εκτίμηση και αγάπη» είπε η Ρος που προσθέτει πως «Είμαι αιώνια ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ηχογραφήσω αυτήν την υπέροχη μουσική αυτή τη στιγμή. Αφιερώνω αυτό το τραγούδι αγάπης σε όλους εσάς, τους ακροατές. Καθώς ακούτε τη φωνή μου, ακούτε την καρδιά μου».

Τα τραγούδια που ηχογράφησε είναι ένα μήνυμα αγάπης και συνύπαρξης και αυτό το άλμπουμ, το 25 της καριέρας της, περιλαμβάνει 13 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του σπιτιού της.

Η Ρος που έχει υπογράψει συμβόλαιο στην Decca Records θα κυκλοφορήσει το Thank You το φθινόπωρο.

Η τελευταία δισκογραφική της εμφάνιση έγινε το 2006, το  I Love You και ήταν μια συλλογή με κλασικά τραγούδια αγάπης. Το τελευταίο της άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό, το Every Day Is a New Day, κυκλοφόρησε το 1999.

Ως σόλο τραγουδίστρια και μέλος των Supremes, η Ρος έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Από το 1993 κατέχει μια περίοπτη θέση στο Guinness Book of Records ως η πιο επιτυχημένη γυναίκα μουσικός όλων των εποχών.

Η τελευταία προγραμματισμένη της εμφάνιση ήταν στο φεστιβάλ του Glastonbury 2020 πριν από την ακύρωση του φεστιβάλ λόγω του κορονοϊού. Θα περιοδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο του 2022.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM