Σε αργία ο δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες- «Εγώ πάντως την αγκαλίτσα θα σου την κάνω»

Σε αργία ο δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες- «Εγώ πάντως την αγκαλίτσα θα σου την κάνω» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
0

Σε αργία τέθηκε ο δάσκαλος που συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονιών ότι παρενοχλούσε μέσω μηνυμάτων ανήλικες μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η υπουργός Νίκη Κεραμέως, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός, που εργάζεται σε σχολείο στην Ανάβυσοο, αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Επιπλέον απαγορεύεται να προσεγγίζει τις μαθήτριες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους με οποιοδήποτε μέσο.

«Εγώ πάντως την αγκαλίτσα θα σου την κάνω»

Την ίδια στιγμή, σοκ έχουν προκαλέσει τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε σε μαθήτριες του, περιεχόμενο των οποίων φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece.

«Φαντάζεσαι να μπαίνω στη τάξη και να σε αγκαλιάζω... Μένουν όλοι κάγκελο. Εγώ πάντως την αγκαλίτσα θα σου την κάνω...», «Αν κάνουμε ενισχυτική (σ.σ. διδασκαλία) λες να τα κατάφερνα να μην σε φιλήσω; Θα είμαστε οι δυο μας. Δύσκολα....θα άντεχα», «Θα βγάζαμε τις μάσκες... Θα σου έδινα πολύ γλυκό φιλάκι στο μάγουλο... Και αν σου άρεσε και αλλά πολλά κοπελιά μου... Εσύ τι θα έκανες ομορφιά μου;», είναι μερικά από τα μηνύματα. 

Ο 48χρονος ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με μαθήτριες της τάξης του πριν από περίπου 10 ημέρες και συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονέων, όταν τρεις από αυτές αποφάσισαν να μιλήσουν. 

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή στη σύλληψη του δασκάλου, ενώ γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν έχει παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM