Η Κάια Γκέρμπερ έχει κοινά τατουάζ με την φίλη της και ένα έγινε μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Η Κάια Γκέρμπερ έχει κοινά τατουάζ με την κολλητή της - Έκαναν ένα μετά τις διακοπές στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Η Κάια Γκέρμπερ μίλησε για τα πολλά όμοια τατουάζ που μοιράζεται με την καλύτερη φίλη της, Σάρλοτ Λόρενς. 

«Έχουμε πολλά ίδια. Κάναμε ένα [τατουάζ] αφού πήγαμε διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά μου, ήταν το καλύτερο ταξίδι. Ένα τατουάζ του Έρωτα. Και κάναμε επίσης τατουάζ με γοργόνες και ποτήρια κρασί», λέει η 20χρονη Σάρλοτ, που δηλώνει «τραγουδίστρια και περιστασιακό μοντέλο». 

«Έχουμε κάνει επίσης τατουάζ το στήθος η μία της άλλης», προσθέτει η 19χρονη Κάια, στην συνέντευξή της για το τεύχος Ιούνιος/Ιούλιος της Vogue, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο σχέδιο «ρεαλιστική απόδοση».

Αν και η Κάια Γκέρμπερ έχει αυξήσει την συλλογή από τατουάζ στο σώμα της από τότε που έκανε το πρώτο το 2018, παραμένει ασαφές πόσα ακριβώς είναι τα κοινά με την κολλητή της. 

Ο 21χρονος αδερφός της, Πρέσλεϊ, που πολλές φορές έχει γίνει θέμα για τα τατουάζ του, είχε κι αυτός μερίδιο στην «παράδοση» των δυο κοριτσιών, αφού ήταν εκείνος που «χτύπησε» το γράμμα «Κ» στο δάχτυλο της Σάρλοτ Λόρενς. 

Η Κάια Γκέρμπερ έχει κοινά τατουάζ με την κολλητή της - Έκαναν ένα μετά τις διακοπές στην Ελλάδα Facebook Twitter
Η Kaia Gerber με φόρεμα Alexander McQueen και τους φίλους της (από δεξιά) Travis Jackson, Charlotte Lawrence και Luka Sabbat. © Colin Dodgson/ Vogue
Η Κάια Γκέρμπερ έχει κοινά τατουάζ με την κολλητή της - Έκαναν ένα μετά τις διακοπές στην Ελλάδα Facebook Twitter
Για την Kaia και τον αδερφό της, Presley, το σπίτι των γονιών τους, Rande Gerber και Cindy Crawford, στο Μαλιμπού υπήρξε απόλυτο καταφύγιο. «Είμαστε ευλογημένοι», λέει η 19χρονη. © Colin Dodgson/ Vogue

Εκτός από τη φιλία της με την Σάρλοτ, η Κάια μίλησε επίσης για το ειδύλλιο με τον Τζέικομπ Ελόρντι, τον 21χρονο πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς «Euphoria», αποκαλύπτοντας ότι μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο σπίτι των γονιών της στο Μαλιμπού και εκείνο του φίλου της στο Μπέβερλι Χιλς. 

«Το να μπορώ να είμαι με κάποιον που εμπιστεύομαι, όπου δεν θέλουμε τίποτα ο ένας από τον άλλο, να έχω μια ασφαλή, σταθερή σχέση όπως αυτή, με έχει κάνει ανοιχτή στην πιθανότητα της αγάπης και πώς είναι να αγαπάς άνευ όρων», είπε στη Vogue. 

Και μετά τον ρόλο της στο «American Horror Story», φαίνεται πως οι δυο τους, που επιβεβαίωσαν την σχέση τους στο περσινό Halloween, έχουν πολλά να πουν. 

«Είναι υπέροχος για μένα επειδή έχει πάει σε δραματική σχολή και έχει χρόνια εμπειρίας που εγώ δεν έχω», είπε για τον ηθοποιό σύντροφό της. «Οπότε είπα, "θα σε χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε ως βοήθεια"», σημειώνει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Διεθνή / Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της φυλακής του Αλκατράζ για «επικίνδυνους και υπότροπους εγκληματίες» – Σχέδιο που προκαλεί αντιδράσεις και πολιτικές ερμηνείες
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή 100% δασμών σε ξένες ταινίες που προβάλλονται στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη μείωση της κινηματογραφικής παραγωγής στο Χόλιγουντ ζήτημα εθνικής ασφάλειας
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Διεθνή / Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ στη Σανάα τραυματίζουν 14 πολίτες - Οι Χούτι απαντούν με πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ – Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
LIFO NEWSROOM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM