Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο)

Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης βρέθηκε στο Ισραήλ, από το βράδυ της Κυριακής, για προγραμματισμένες συναυλίες και η ξαφνική κλιμάκωση της έντασης στο Τελ Αβίβ οδήγησε τον ίδιο και πλήθος συνεργατών του σε καταφύγια. 



Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Βέρτης και στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο, όσο ηχούσαν οι σειρήνες της πόλης. Ο καλλιτέχνης θα τραγουδούσε στο Ισραήλ σήμερα και αύριο, αλλά ήδη η αποψινή συναυλία έχει αναβληθεί. Τόσο ο κ. Βέρτης όσο και οι συνεργάτες τους είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. 

Πριν λίγη ώρα ο Νίκος Βέρτης κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την περιπέτεια. 

«Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό, ήξεραν όλοι πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Όσο ασφαλές να είναι ένα καταφύγιο, δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και το βαθύ ήχο βομβών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων από το Ισραήλ, ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Η συνεργάτιδά του, Έλενα Παπαπαναγιώτου, μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για όσα έζησαν. «Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ (...) Χθες το απόγευμα η πόλη ήταν γεμάτη κανονικά. Το βράδυ, όταν φτάσαμε κι εμείς, μας είχε βρει στο αεροδρόμιο όλη αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε εννοείται, γιατί πρώτη φορά μας συνέβη κάτι τέτοιο. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο. Ήμασταν εκεί για 1,5 - 2 ώρες.  Βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο. Εννοείται μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρχει συνέχεια.



Δυστυχώς, υπήρξε και συνέχεια. Περί τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά από δύο - τρία λεπτά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο, στο ξενοδοχείο. Για καμία ώρα πάλι περίπου. Εννοείται δεν κλείσαμε μάτι (...) Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά.»

Πήγε και ο Νίκος σε καταφύγιο;

«Ναι όλοι.» 

Η κα Έλενα Παπαπαναγιώτου ανακοίνωσε πως οι συναυλίες δεν ακυρώνονται αλλά θα αναβληθούν.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

«Ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 14. Σαράντα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, 6 ακόμη τραυματίστηκαν στην Οδησσό» δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Διεθνή / Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανέφερε ότι «επιχειρεί για να αναχαιτίσει και να πλήξει εκεί όπου είναι απαραίτητο για να εξαλείψει την απειλή»
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ο Λευκός Οίκος συζητά με το Ιράν την πιθανότητα να οργανωθεί συνάντηση εντός της εβδομάδας ανάμεσα στον ειδικό απεσταλμένο της προεδρίας των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ και τον ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί
LIFO NEWSROOM