Χαλάρωση lockdown: Ανακοινώσεις Χαρδαλιά το απόγευμα

Χαλάρωση lockdown: Ανακοινώσεις Χαρδαλιά το απόγευμα Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τα νέα μέτρα χαλάρωσης του lockdown.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συμμετέχει με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τους Β. Παπαευαγγέλου και Γ. Μαγιορκίνη, στην ενημέρωση στις 6 το απόγευμα όπου και θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις, που θα ισχύουν από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορείς η αλλαγή αυτή έγινε καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση την Μεγάλη Παρασκευή.

Την άρση του lockdown θα επισφραγίσει η κατάργηση των SMS στο 13033, που βρίσκεται, μαζί με τις διαδημοτικές μετακινήσεις στο επίκεντρο της επιτροπής των λοιμωξιολόγων σήμερα.

Σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις αναμένεται να διευκρινιστούν οι αποφάσεις για την κατάργηση της αποστολής sms αλλά και για τις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι διαδημοτικές μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για μετάβαση σε κομμωτήριο και εμπορικό κατάστημα και είναι ελεύθερες κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων για αποστολή του κωδικού 6 που αφορά σε ατομική άθληση.

Αντίστοιχα, η κατάργηση της αποστολής των sms συζητείται με επικρατέστερες ημερομηνίες την Δευτέρα του Πάσχα, οπότε ανοίγει και η εστίαση ή εναλλακτικά την 15η Μαΐου με το άνοιγμα του τουρισμού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM