Κυψέλη: Κορωνοπάρτι στην πλατεία με εκατοντάδες άτομα και DJ

Κυψέλη: Κορωνοπάρτι στην πλατεία με εκατοντάδες άτομα και DJ Facebook Twitter
0

Με υπαίθριο κλαμπ έμοιαζε η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη το βράδυ της Παρασκευής, όπου στήθηκε κορωνοπάρτι με DJ, στο οποίο μετείχαν εκατοντάδες άτομα.

 

Περισσότερα από 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Εκεί, διασκέδαζαν υπό τις μουσικές του DJ, πολλοί χωρίς να φορούν μάσκα, ενώ το υλικό που δημοσιεύθηκε στα social media δείχνει μεγάλο συνωστισμό και μη τήρηση αποστάσεων.

 

 

 

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία, που πήγε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και με μηνύματα από ντουντούκες καλούσαν τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν.

 

Ανάλογες μαζικές συναθροίσεις είχαν παρατηρηθεί το προηγούμενο διάστημα στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι. Για αυτό τον λόγο στήθηκε επιχείρηση περιφρούρησης στην περιοχή από το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Η ομάδα ΟΔΟΣ της αστυνομίας περιφρουρούσε από το απόγευμα την πλατεία, με εντολή να μην αφήσουν κανέναν να περάσει σε αυτή. Επίσης, αστυνομικοί απέκλεισαν τους γύρω δρόμους, επιτρέποντας τη διέλευση μόνο σε μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM