«Έκλαιγα για δύο εβδομάδες»- Η αντίδραση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

«Έκλαιγα για δύο εβδομάδες»- Η αντίδραση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε πως έκλαιγε για δύο εβδομάδες όταν παρακολούθησε απόσπασμα του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

 

Το «Framing Britney Spears» έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο και επικεντρώνεται στην άνοδό της στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, τη στάση των tabloid απέναντί της, την ακούσια εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική το 2008, όπως και στο γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο νόμιμος κηδεμόνας της, ελέγχοντας τα οικονομικά της.

 

Η 39χρονη σταρ αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο στο οποίο χορεύει υπό τους ήχους του «Crazy», των Aerosmith.

 

Στην ανάρτηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρει ότι η ζωή της πάντα «ήταν πάντα αντικείμενο εικασιών, παρακολουθούνταν και κρίνονταν». Σημειώνει ότι δεν παρακολούθησε όλο το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδε «ένιωσα ντροπή».

 

«Έκλαιγα για δύο εβδομάδες… ακόμη κλαίω κάποιες φορές», γράφει. «Χρειάζεται πολύ δύναμη για να εμπιστευτείς το σύμπαν με όλη σου την ευαισθησία, γιατί πάντα κρινόμουν τόσο πολύ, με προσέβαλαν και με ντρόπιαζαν τα ΜΜΕ. Και έως αυτή την ημέρα το κάνουν», αναφέρει.

 

Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει ότι το να χορεύει καθημερινά της φέρνει χαρά και καταλήγει ότι «Δεν είμαι εδώ για να είμαι τέλεια, η τελειότητα είναι βαρετή. Είμαι εδώ για να δώσω ευγένεια».

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM