Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ψέκασε δημοσιογράφους με αντισηπτικό

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ψέκασε δημοσιογράφους με αντισηπτικό Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου επιλέγοντας έναν ασυνήθιστο τρόπο να αντικρούσει τις ερωτήσεις τους.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με έναν υπουργικό ανασχηματισμό, απάντησε «να κοιτάζετε τη δουλειά σας» και μετά πήρε ένα μπουκάλι με υγρό αντισηπτικό και άρχισε να ψεκάζει τους ρεπόρτερ που βρίσκονταν μπροστά, πριν αποχωρήσει.

Ο Πραγιούθ Τσαν-ότσα βρίσκεται στην εξουσία από το 2014, μετά από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, και έχει μακρά ιστορία αμφιλεγόμενων αντιδράσεων σε συνεντεύξεις τύπου.

Στο παρελθόν έχει καταγραφεί στην κάμερα να χτυπά το κεφάλι ενός ρεπόρτερ και να του τραβά το αυτί, και μια μια φορά έφερε ένα ομοίωμά του από χαρτόνι για να «απαντήσει» σε ερωτήσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: H υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM