Ο Χάρι μιλά για τη Νταϊάνα: «Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς πέρασε μόνη της όλα αυτά»

Meghan and Harry Oprah interview: Diana discussed in teaser clips Facebook Twitter
HARPO PRODUCTIONS/JOE PUGLIESE
0

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε λόγο για ομοιότητες στην αντιμετώπιση της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, μιλώντας στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Στο διάρκεια 30 δευτερολέπτων τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ειδικού αφιερώματος στο CBS, ο Χάρι είπε ότι φοβάται πως η ιστορία «επαναλαμβανόταν» πριν με τη Μέγκαν αποφασίσουν να παραιτηθούν από τα βασικά τους καθήκοντα.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ ρωτά τη Μέγκαν αν υπήρξε κάποιο σημείο όπου «ξεχείλισε το ποτήρι» και αν «παρέμεινε σιωπηλή ή την αποσιώπησαν», αλλά η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έδειξε να δίνει απάντηση. 

Η εκπομπή Oprah With Meghan And Harry: A CBS Primetime Special θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

Σε αυτή, η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, τη μητρότητα, τη ζωή εντός της βασιλικής οικογένειας και πώς διαχειρίζεται την «έντονη δημόσια πίεση». 

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει πει στο παρελθόν ότι αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από το «τοξικό» περιβάλλον που δημιούργησαν τα μέσα ενημέρωσης στη Βρετανία. 

Η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε παραιτηθεί από τον τίτλο της Αυτού Εξοχότητας οποιεσδήποτε μελλοντικές αξιώσεις για το βρετανικό θρόνο μετά το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον Αύγουστο του 1996.

Πέθανε την επόμενη χρονιά μετά από τροχαίο στο Παρίσι. Ο οδηγός βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ και τον ακολουθούσαν παπαράτσι σε μοτοσικλέτες όταν συνέβη το δυστύχημα.

Meghan and Harry Oprah interview: Diana discussed in teaser clips Facebook Twitter
Τα συντρίμμια από το αυτοκίνητο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε σήραγγα του Παρισιού, στις 31 Αυγούστου 1997. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγιέτ σκοτώθηκαν στο τροχαίο. EPA/Jack Guez

Σε αποσπάσματα από το επερχόμενο αφιέρωμα, προβάλλεται μεταξύ άλλων μια φωτογραφία του νεαρού πρίγκιπα Χάρι με την Νταϊάνα ενώ ο ίδιος λέει: «Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς πρέπει να ήταν για εκείνη να περνάει όλα αυτά μόνη της όλα εκείνα τα χρόνια, επειδή ήταν απίστευτα δύσκολο και για τους δυο μας- αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον». 

Ο Χάρι λέει επίσης στην Όπρα: «Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Νιώθω πραγματικά ανακουφισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σου μιλάω και έχω την γυναίκα μου στο πλευρό μου». 

Meghan and Harry Oprah interview: Diana discussed in teaser clips Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Χάρι με τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1995. EPA/Johnny Eggitt

Η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι προσωπική φίλη της Μέγκαν Μαρκλ και ήταν επίσης καλεσμένη στο γάμο του ζευγαριού το 2018.

Στη συνέντευξη, ο Χάρι με τη Μέγκαν μιλούν επίσης για την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ πέρυσι αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια, σύμφωνα με το CBS.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δούκας του Σάσεξ επέμεινε πως με τη Μέγκαν «αποσύρθηκαν αλλά δεν εγκατέλειψαν το Παλάτι». 

Όπως εξήγησε, η κατάσταση ήταν «καταστροφική για την ψυχική μου υγεία» και «έκανα ό,τι κάθε σύζυγος και πατέρας».

Πριν από ένα μήνα, ανακοινώθηκε πως το ζευγάρι δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Οι δυο τους είπαν τότε πως «η προσφορά είναι οικουμενική» και προσφέρθηκαν να συνεχίσουν να στηρίζουν τους οργανισμούς που εκπροσωπούν. 

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του ζευγαριού πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Την ίδια στιγμή, παραμένει άγνωστο αν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ενημέρωσαν τη βασιλική οικογένεια για τα πλάνα τους να δώσουν συνέντευξη, ενώ το Παλάτι αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM