Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 1.460 κρούσματα σε 24 ώρες- 28 θάνατοι, στους 325 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 1.460 κρούσματα σε 24 ώρες- 28 θάνατοι, στους 325 οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνολικά 1.460 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα τις προηγούμενες 24 ώρες, ενώ άλλοι 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Την ίδια ώρα, 325 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ τις προηγούμενες 24 ώρες έγιναν 277 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Από τα 1.460 νέα κρούσματα, τα 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Το σύνολο των μολύνσεων στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 177.494 (ημερήσια μεταβολή +0,8%), εκ των οποίων το 51,8% αφορά άνδρες. Από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 6.249 θάνατοι στη χώρα μας, ενώ 1.267 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 1.460 κρούσματα σε 24 ώρες- 28 θάνατοι, στους 325 οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων στη χώρα μας είναι τα 44 έτη και η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 79 έτη. Το 95,6% των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους είχαν υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 1.460 κρούσματα σε 24 ώρες- 28 θάνατοι, στους 325 οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter

Σε ό,τι αφορά τους 325 ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, η διάμεση ηλικία τους είναι τα 70 έτη και το 67,4% είναι άνδρες. Το 88,6% των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Αναφορικά με τις εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία, τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 277 (ημερήσια μεταβολή +53,04%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταήμερου είναι 233 ασθενείς.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM