Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 698 κρούσματα και 26 θάνατοι σε 24 ώρες- 299 ασθενείς διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 698 κρούσματα και 26 θάνατοι σε 24 ώρες- 299 ασθενείς διασωληνωμένοι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 698 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ άλλοι 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Την ίδια ώρα, 299 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, σύμφωνα με τη σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 70 έτη και το 67,2% είναι άνδρες. To 87,3% των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Οι νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία όλης της χώρας είναι 201. Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταήμερου είναι 226 ασθενείς.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 698 κρούσματα και 26 θάνατοι σε 24 ώρες- 299 ασθενείς διασωληνωμένοι Facebook Twitter

Από τα 698 νέα κρούσματα, τα 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 58 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.287 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 698 κρούσματα και 26 θάνατοι σε 24 ώρες- 299 ασθενείς διασωληνωμένοι Facebook Twitter


Ο έως τώρα απολογισμός του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι 172.824 κρούσματα (το 51,9% άνδρες) και 6.152 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη, ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 79 έτη. Το 95,6% των θανόντων είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.224 ασθενείς.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 698 κρούσματα και 26 θάνατοι σε 24 ώρες- 299 ασθενείς διασωληνωμένοι Facebook Twitter

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM
Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM