Demy: Έχω από παιδί OCD - Μετά τη Eurovision ήταν σαν να μην ήθελα να τραγουδάω

Demy: Έχω από παιδί OCD - Μετά τη Eurovision ήταν σαν να μην ήθελα να τραγουδάω Facebook Twitter
0

Για τα συναισθήματα μετά την συμμετοχή της στη Eurovision μίλησε η Demy, που αποκάλυψε επίσης ότι έχει OCD, ενώ απάντησε και αν έχει δεχθεί παρενόχληση στη δουλειά της. 

Όπως εξήγησε, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνη η παρουσία της στη Eurovision, σημειώνοντας πως μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό, το σώμα της είχε άρνηση να τραγουδήσει.

«Τα έχω διαγράψει λίγο όλα. Δεν το έχω συζητήσει ούτε με τους δικούς μου. Υπήρξε η απίστευτη περηφάνια και το δέος στο ταξίδι, αλλά επειδή είμαι αγχώδης και τελειομανής το βίωσα με πολύ άγχος. Έκανα νυχτερινές εμφανίσεις και είχα και την προετοιμασία για τη Eurovision, ζορίστηκα πολύ. Όσο κουλ και να το παίζουμε, όταν υπάρχει μια κατάταξη το αποτέλεσμα μετράει και μετράει στην ψυχή. Είχα μάθει να είμαι πάντα πρώτη και αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Όταν μετά από κάποιους μήνες ηρέμησα βγήκε όλο το στρες. Ήταν σαν να μην ήθελα να τραγουδάω. Δεν αναγνώριζα τη φωνή μου, κουραζόμουν εύκολα. Το σώμα μου αρνιόταν. Ξαφνικά δεν είχα μέσο εκτόνωσης», ανέφερε.

 

Η Demy είπε επίσης ότι έχει από παιδί OCD (Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή) και μίλησε για τις φοβίες και τα άγχη που την ταλαιπωρούν εξαιτίας αυτού.

«Έχω από παιδί OCD (Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή). Obsessive–compulsive disorder είναι στα αγγλικά. Έχω εμμονή με κάποια πράγματα. Να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Κυρίως το βράδυ με πιάνει για κάποιον περίεργο λόγο. Ο σύντροφός μου το ξέρει, αλλά επειδή κοιμάται πρώτος δεν τα βλέπει αυτά που συμβαίνουν. Έχω συγκεκριμένο τρόπο που σβήνω το λαμπατέρ, τον τρόπο που πρέπει να είναι τα παπούτσια πριν κοιμηθώ. Συγκεκριμένα πράγματα. Τα πράγματα στο κομοδίνο να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που δεν έχουν λογική μεταξύ τους. Αν δεν το έχεις βιώσει δε μπορείς να το καταλάβεις. Κάνω ψυχοθεραπεία, ασχολούμαστε με την πηγή. Γιατί αυτό είναι άγχος και φοβίες. Το έχω από πάρα πολύ μικρή. Ήμουν ένα παιδί που είχα φοβίες και αγχωνόμουν. Δεν άρχισα να το ψάχνω να το λύσω από μικρή. Έχω αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Οι γονείς μου είναι μια γενιά που δεν τα έχει ψάξει αυτά τα θέματα», υπογράμμισε.


Για τις καταγγελίες περί παρενόχλησης και κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο, απάντησε πως δεν της έχει τύχει, προσθέτοντας ότι έχει προσπαθήσει να προστατευτεί. 

«Με έχει προστατεύσει η εταιρεία και οι συνεργάτες μου που έμπαιναν μπροστά. Δεν σοκαρίστηκα με όλα αυτά. Ζούμε σε μια βαθιά σεξιστική κοινωνία. Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί φοβόντουσαν να μιλήσουν. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις αντιλήψεις που έχουμε. Μια γυναίκα που είναι απαιτητική στη δουλειά της είναι υστερική, ενώ ένας άντρας είναι επαγγελματίας. Μια γυναίκα αν θέλει να είναι με πολλούς άντρες χαρακτηρίζεται, ο άντρας παίρνει παράσημο», ανέφερε η τραγουδίστρια. 

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM