ΗΠΑ: 42χρονος ζητά αποζημίωση από τους γονείς του - Του πέταξαν τη συλλογή πορνό

ΗΠΑ: 42χρονος ζητά αποζημίωση από τους γονείς του - Του πέταξαν τη συλλογή πορνό Facebook Twitter
ΗΠΑ: 42χρονος ζητά αποζημίωση από τους γονείς του - Του πέταξαν τη συλλογή πορνό
0

Αμερικανικό δικαστήριο στο Μίσιγκαν αποφάνθηκε ότι ένας 42χρονος άνδρας μπορεί να ζητήσει αποζημίωση από τους γονείς του επειδή του κατέστρεψαν την συλλογή του με πορνογραφικό υλικό.

Ο Ντέιβιντ Γουέρκινγκ, ο οποίος ζούσε με τους γονείς του μετά από το διαζύγιο του, τους μήνυσε επειδή εκείνοι πετάξαν τα αντικείμενα, τα οποία ισχυρίζεται ότι αξίζουν πάνω από 25.000 δολάρια.

Οι γονείς του υποστήριξαν ότι τον είχαν προειδοποιήσει να μην φέρει τα αντικείμενα στο σπίτι.

Ο δικαστής είπε ότι, ακόμη και ως ιδιοκτήτες, οι γονείς του δεν είχαν κανένα δικαίωμα να πειράξουν αντικείμενα που ανήκουν στον γιο τους.

Ο περιφερειακός δικαστής Πολ Μαλόουν ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατεστραμμένη περιουσία ήταν ιδιοκτησία του Ντέιβιντ».

Πρόσθεσε δε, ότι οι γονείς του Πολ και Μπεθ «παραδέχθηκαν επανειλημμένα ότι κατέστρεψαν την περιουσία του».

Ο δικαστής σημείωσε ακόμη ότι οι γονείς δεν ανέφεραν καταστατικό ή νόμο που να στηρίζει τον ισχυρισμό τους ότι, ως ιδιοκτήτες, θα μπορούσαν να «καταστρέψουν περιουσία όπως τους αρέσει».

Ο 42χρονος ζούσε με τους γονείς του στο Grand Haven του Μίσιγκαν, για 10 μήνες μετά το διαζύγιο του, αλλά μετακόμισε τον Αύγουστο του 2017 και πλέον ζει στην Ιντιάνα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε αφήσει την αρκετά μεγάλη και «αναντικατάστατη» συλλογή περιοδικών και ταινιών πορνογραφικού υλικού, στο πατρικό του, όταν αρχικά μετακόμισε.

Αργότερα ανακάλυψε ότι τα πάντα έλειπαν, ανέφερε η εφημερίδα Holland Sentinel.

Οι γονείς του είπαν ότι δεν ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν να μεταφέρει τα αντικείμενα στην Ιντιάνα και δεν τα ήθελαν στο σπίτι τους.

Τότε εκείνος υπέβαλε αγωγή εναντίον τους, υποστηρίζοντας ότι τα αντικείμενα καταστράφηκαν παράνομα τον Απρίλιο του 2019.

Τα email μεταξύ του 42χρονου και του πατέρα του δείχνουν ότι τα αντικείμενα περιελάμβαναν 12 γεμάτα κουτιά «πορνογραφίας συν δύο κουτιά σεξουαλικών παιχνιδιών», σύμφωνα με το Sentinel.

Ο κ. Γουέρκινγκ είπε ότι υπήρχαν περισσότερα από 1.600 DVD και κασέτες.

Ο δε, πατέρας του φέρεται να ανέφερε σε ένα από τα μηνύματα ότι του έκανε «μεγάλη χάρη που ξεφορτώθηκε όλα αυτά τα πράγματα».

Μετά την ετυμηγορία, ο δικηγόρος των γονιών ανέφερε ότι πλέον μένει να οριστεί η οικονομική ζημιά και έχει προσλάβει εμπειρογνώμονα από το Μουσείο Ερωτικής Κληρονομιάς στη Νεβάδα για να βοηθήσει στη διαδικασία.

Οι γονείς του 42χρονου πρέπει να παρουσιάσουν τα σχετικά έγγραφα για τις ζημίες στο δικαστήριο έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βίλα των διαβόητων πάρτι «μπουνγκα μπουνγκα» του Μπερλουσκόνι βγαίνει προς πώληση

Διεθνή / Η βίλα των διαβόητων πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι βγαίνει προς πώληση

Η αξία του ακινήτου εκτιμάται γύρω στα 500 εκατ. ευρώ και αν επιτευχθεί πώληση σε αυτή την τιμή, θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ακριβότερες ιδιωτικές κατοικίες παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM
Ζοχράν Μαμντάνι: Ο «αυτοαπασχολούμενος ράπερ» που διεκδικεί τη δημαρχία της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μαμντάνι ή «αυτοαπασχολούμενος ράπερ»: Η καλλιτεχνική ταυτότητα του μεγάλου φαβορί για τη δημαρχία στη Νέα Υόρκη

Ο πιθανός επόμενος δήμαρχος της Νέας Υόρκης που κάποτε ράπαρε για την κοινή του καταγωγή «με ένα τσαπάτι» - Η σχέση του με την Τέχνη και οι συνεργασίες του
LIFO NEWSROOM
Μητρότητα στο μέτωπο: Ουκρανές έγκυες που πολεμούν για τη χώρα και τα παιδιά τους

Διεθνή / Μητρότητα στο μέτωπο: Ουκρανές έγκυες που πολεμούν για τη χώρα και τα παιδιά τους

Στον πόλεμο στην Ουκρανία, γυναίκες στρατιώτες συνεχίζουν να υπηρετούν ακόμη και κατά την εγκυμοσύνη τους, αντιμετωπίζοντας κινδύνους, έλλειψη υποστήριξης και σεξισμό, για το μέλλον της χώρας και των παιδιών τους
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο πιο φυσιολογικός 12χρονος μελλοντικός μονάρχης που είχαμε ποτέ» λένε βασιλικοί αναλυτές

Διεθνή / Πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο πιο φυσιολογικός 12χρονος μελλοντικός μονάρχης που είχαμε ποτέ» λένε βασιλικοί αναλυτές

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όπως όλα δείχνουν παίρνει τον ρόλο του ως πατέρας του μελλοντικού βασιλιά τόσο σοβαρά, όσο και τον ρόλο του ως μελλοντικός βασιλιάς
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Νέοι άνδρες επιτρέπεται πλέον να φύγουν από τη χώρα – Τι αλλάζει

Διεθνή / Ουκρανία: Νέοι άνδρες επιτρέπεται πλέον να φύγουν από τη χώρα – Τι αλλάζει

Η κυβέρνηση Ζελένσκι χαλαρώνει τον κανόνα που απαγόρευε την έξοδο ανδρών από την Ουκρανία - Τι ισχύει για τους 18-22 ετών, οι ανησυχίες για τη μετανάστευση νέων και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση
LIFO NEWSROOM