Περιστέρι: Ληστές μπήκαν με βαριοπούλα και καλάσνικοφ σε διαμέρισμα και απείλησαν τον ιδιοκτήτη

Περιστέρι: Ληστές μπήκαν με βαριοπούλα και καλάσνικοφ σε διαμέρισμα και απείλησαν τον ιδιοκτήτη Facebook Twitter
0

Εν μέσω lockdown και παρά τους ελέγχους της Αστυνομίας, δύο ένοπλοι ληστές κατάφεραν να εισβάλουν σε κατοικημένο διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δύο άτομα, έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας διαμερίσματος στη λεωφόρο Θηβών, στο Περιστέρι και μπήκαν στο σπίτι, αιφνιδιάζοντας τον ιδιοκτήτη που ήταν εκεί μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος newsit, δυο ληστές μπήκαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Θηβών, στο Περιστέρι, απειλώντας με καλάσνικοφ τον ιδιοκτήτη του.

Οι δράστες, φορώντας κουκούλες για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και φέρεται ότι τον ανάγκασαν να τους αποκαλύψει που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM