Οι BTS σαρώνουν, αλλά δεν μπορούν να το χαρούν- Τους λείπουν οι φαν τους

Οι BTS σαρώνουν, αλλά δεν μπορούν να το χαρούν- Τους λείπουν οι φαν τους Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Για τους BTS, τους σούπερ σταρ της K-pop, το 2020 αποδεικνύεται μια ονειρεμένη χρονιά, αλλά κάτι λείπει: οι φαν τους.

Το boy band έγινε το πρώτο συγκρότημα από τη Νότια Κορέα που φτάνει στο Νο1 του αμερικανικού singles chart. Το παρθενικό αποκλειστικά αγγλόφωνο τραγούδι τους, το «Dynamite», άγγιξε τα 34 εκατομμύρια streaming και τις 300.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα του. Πρόκειται για τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις σε μία εβδομάδα που έχει κάνει οποιοσδήποτε καλλιτέχνης τα τελευταία τρία χρόνια.

«Φαίνεται αληθινό, αλλά είναι και κάπως σαν να μην συμβαίνει, επειδή δεν μπορούμε να συναντήσουμε τους φαν μας, δεν μπορούμε να πάμε σε βραβεύσεις ή να κάνουμε εμφανίσεις», δήλωσε ο RM, o frontman του συγκροτήματος. «Είμαστε ευγνώμονες, αλλά και τόσο λυπημένοι ταυτόχρονα», συμπλήρωσε μιλώντας στο Reuters.

Από το 2013, όταν πρωτοεμφανίστηκαν, οι BTS έχουν οδηγήσει την παγκόσμια «τρέλα» για την K-pop σε απρόσμενα ύψη. Το γιατί αυτοί πέτυχαν εκεί που άλλα συγκροτήματα δεν τα κατάφεραν, είναι κάτι που δεν μπορούν να απαντήσουν ούτε οι ίδιοι.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ενωθήκαμε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Και προτού το καταλάβουμε, φτάσαμε σε ένα επίπεδο που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί», δήλωσε ο Jimin. Μαζί με την επιτυχία όμως, έρχεται και η πίεση.

«Θα ήταν ψέματα να πω ότι δεν είναι βάρος. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η κατάλληλη πίεση μας κάνει καλό. Το βλέπουμε απλά σαν ένα από τα βάρη που πρέπει να επωμιστούμε», δήλωσε από την πλευρά του ο K-Hope.

Αν και έχουν πετύχει πολλά, υπάρχουν ακόμη κάποια όνειρα που οι BTS θέλουν να πραγματοποιήσουν, όπως μια υποψηφιότητα για Grammy. «Είναι ένα από τα τελευταία όνειρά μας. Οπότε, συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα μπορέσουμε να αγγίξουμε τις καρδιές στην Recording Academy», κατέληξε ο RM.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM