Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 26.000 ευρώ σε 18χρονη που έκανε έρανο για να σπουδάσει

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 26.000 ευρώ σε 18χρονη που έκανε έρανο για να σπουδάσει Facebook Twitter
EPA
0

Η Βιτόρια Μάριο δηλώνει ότι θα είναι φαν της Τέιλορ Σουίφτ για την υπόλοιπη ζωή της. Εξάλλου, η σταρ είναι εκείνη που τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Σουίφτ δώρισε 26.000 ευρώ στη 18χρονη, η οποία έκανε διαδικτυακό έρανο για το ποσό που υπολόγισε ότι χρειάζεται προκειμένου να καταφέρει να σπουδάσει μαθηματικά. «Ανησυχούσα τόσο πολύ για τα χρήματα, για το τι έπρεπε να κάνω και αν έπρεπε να ψάξω για δουλειά. Έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα», δήλωσε στο BBC η Βιτόρια Μάριο, για την κίνηση της τραγουδίστριας.

Η 18χρονη είχε φτάσει σχεδόν στα μισά του στόχου της- που ήταν 40.000 λίρες- στο διαδικτυακό έρανο, όταν η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε να της δωρίσει το υπόλοιπο ποσό (περίπου 23.000 λίρες).

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 26.000 ευρώ σε 18χρονη που έκανε έρανο για να σπουδάσει Facebook Twitter
Η Βιτόρια Μάριο

«Βιτόρια, είδα την ιστορία σου online και με ενέπνευσε τόσο η αφοσίωσή σου στο να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θέλω να σου δωρίσω τα υπόλοιπα χρήματα για το ποσό που έχεις βάλει στόχο. Καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! Με αγάπη, Τέιλορ», έγραψε η τραγουδίστρια στη σχετική ιστοσελίδα.

«Θέλω να την ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά», είπε η 18χρονη και υποσχέθηκε να αποφοιτήσει με υψηλή βαθμολογία «για να κάνω την Τέιλορ υπερήφανη».

Η Βιτόρια Μάριο έφτασε στη Βρετανία από την Πορτογαλία, πριν από τέσσερα χρόνια. Άφησε πίσω τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της έχει φύγει από τη ζωή. Όταν πήγε στη Βρετανία, δεν μιλούσε αγγλικά, δήλωσε. Έμαθε τη γλώσσα κυρίως από το Netflix, είπε.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να πάρει καλούς βαθμούς στις εξετάσεις της και δέχθηκε μια υπό όρους προσφορά για να σπουδάσει μαθηματικά στο University of Warwick. Όμως, η οικογένειά της δεν μπορούσε να τη στηρίξει οικονομικά. Η ίδια υπολόγισε ότι θα χρειαστεί 40.000 λίρες για τις σπουδές της (24.000 λίρες για διαμονή, 3.000 για εξοπλισμό, 13.000 για δαπάνες διαβίωσης). Έτσι, ξεκίνησε τον διαδικτυακό έρανο και- χάρη στη δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ- πέτυχε τον στόχο της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM