Τομ Χανκς: «Ντροπή σας» αν δεν φοράτε μάσκα

Τομ Χανκς: «Ντροπή σας» αν δεν φοράτε μάσκα Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Ο Τομ Χανκς επέκρινε όσους δεν κάνουν αυτό που τους αναλογεί, στη μάχη κατά του κορωνοϊού και ιδιαίτερα όσους δεν φορούν μάσκα.

«Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να φτάσουμε στο αύριο. Να φοράμε μάσκα, οι κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας», ανέφερε ο ηθοποιός, στο πλαίσιο της προώθησης της επερχόμενης ταινίας του, «Greyhound», που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου.

«Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, που αν κάποιοι δεν μπορούν να εφαρμόσουν αυτά τα τρία πράγματα απλά σκέφτομαι "ντροπή σας"», ανέφερε ο Τομ Χανκς, σύμφωνα με το People. «Κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι τα στοιχειώδη. Αν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, δεν οδηγείτε υπερβολικά γρήγορα, χρησιμοποιείτε το φλας και αποφεύγετε να χτυπάτε πεζούς. Θεέ μου, είναι η κοινή λογική», τόνισε ακόμη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους διάσημους που είχαν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία και μπήκαν σε καραντίνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτή την περιπέτεια, λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι καλά και σημείωσε ότι είχαν συμπτώματα για 10 ημέρες, χωρίς να απειλείται η ζωή τους. Παρά την ανάρρωσή τους, όμως, σημείωσε ότι συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα. «Απομονωθήκαμε για να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον άλλον και από τότε εφαρμόζουμε την ίδια απομόνωση και την τήρηση αποστάσεων που ζητείται, οπότε είμαστε καλά», συμπλήρωσε.

Ο Τομ Χανκς δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που τόνισε την ανάγκη της χρήσης μάσκας. Η Τζένιφερ Άνιστον, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram κατέληξε στο μήνυμα «φόρα την αναθεματισμένη μάσκα».

«Πολλοί άνθρωποι στην χώρα μας εξακολουθούν να αρνούνται να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να επιπεδωθεί η καμπύλη και να παραμείνουμε ασφαλείς. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται σε βάρος ανθρώπινων ζωών. Και αλήθεια, δεν θα έπρεπε να είναι καν συζητήσιμο. Αν νοιάζεσαι για την ανθρώπινη ζωή, σε παρακαλώ, #φόρα_την_αναθεματισμένη_μάσκα και ενθάρρυνε τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Άνιστον.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ