Οι δίδυμες που έπαιζαν την Έμμα στα «Φιλαράκια» έγιναν 16 ετών και επιστρέφουν στον κινηματογράφο

Οι δίδυμες που έπαιζαν την Έμμα στα «Φιλαράκια» έγιναν 16 ετών και επιστρέφουν στον κινηματογράφο Facebook Twitter
0

Τα δίδυμα κορίτσια που έπαιζαν εναλλάξ τον ρόλο της Έμμα στη σειρά «Τα Φιλαράκια», είναι σήμερα 16 ετών και ετοιμάζουν την επιστροφή τους στην μεγάλη οθόνη. 

Οι Noelle και Cali Sheldon έγιναν γνωστές από τον ρόλο της Έμμα, της κόρης που έκανε η Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) με τον μεγάλο της έρωτα, τον Ρος (Ντέιβιντ Σουίμερ). 

Οι δίδυμες που έπαιζαν την Έμμα στα «Φιλαράκια» έγιναν 16 ετών και επιστρέφουν στον κινηματογράφο Facebook Twitter
View this post on Instagram

The one where Emma got cloned

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

Η Cali είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της μαζί με την αδερφή της όταν ήταν μικρότερες, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο συνεργός μου στο έγκλημα από το 2002. Χαρούμενα γενέθλια Νoelle!». Η αδερφή της απάντησε επίσης με μια φωτογραφία των δυο τους στο Museum of Ice Cream. 

View this post on Instagram

My partner in crime since '02... happy birthday noelle!

A post shared by cali (@cali.sheldon) on


Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που τελείωσαν «Τα Φιλαράκια» αλλά όπως φαίνεται τα δυο κορίτσια δεν έχουν παρατήσει την υποκριτική, που ξεκίνησαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Στο παρελθόν έχουν παίξει στη σειρά Life, στις ταινίες μικρού μήκους Winner, Agorable, Maxwell και Rougarou ενώ σε λίγο καιρό, ετοιμάζουν και την επιστροφή τους στη μεγάλη οθόνη με την ταινία τρόμου «Us», στο πλευρό των Elisabeth Moss, Lupita Nyong'o και Winston Duke.

View this post on Instagram

Throw back Tuesday? ?‍♀️

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

View this post on Instagram

twinnie ?‍♀️

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM