Οι Rihanna και Donald Glover κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer από την «μυστήρια» νέα ταινία τους

Οι Rihanna και Donald Glover κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer από την «μυστήρια» νέα ταινία τους Facebook Twitter
0

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας γύρω από το κοινό πρότζεκτ των Donald Glover και Rihanna, το «μυστήριο» τελικά λύθηκε καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το «Guava Island». 

Η επίσημη ανακοίνωση της ταινίας έγινε στο φεστιβάλ PHAROS, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Νέα Ζηλανδία.

Το trailer ξεκινά με τον Glover, επίσης γνωστός ως Childish Gambino, να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει ενώ πίσω του περπατά η Rihanna. Όταν εκείνος χάνει μια νότα, η διάσημη τραγουδίστρια ακούγεται να λέει, «Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα», με τον 35χρονο να της απαντά: «Μπορώ να το κάνω όταν δεν ακούει κανείς». «Λοιπόν, το κομμάτι που δεν κατέστρεψες ήταν υπέροχο», προσθέτει η Rihanna με τον Glover να λέει: «Πλάκα έχει. Αυτό είπε και η άλλη κοπέλα μου». 

Το κλιπ δείχνει στη συνέχεια τους δυο μουσικούς να τρέχουν σε ένα τροπικό νησί, με τον Glover να λέει στη Rihanna: «Ζούμε στον παράδεισο, αλλά κανείς μας δεν έχει τον χρόνο ή τα μέσα να ζήσει όντως εδώ». 

 

Το «Guava Island» είναι παραγωγή του Childish Gambino και πρωταγωνιστούν επίσης οι Letitia Wright και Nonso Anozie. Σκηνοθέτης είναι ο Hiro Murai, που είχε συνεργαστεί με τον Glover στο πολυσυζητημένο βιντεοκλίπ του «This Is America».

Εκτός από το trailer μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτε άλλο γνωστό για την ταινία. 

Η συνεργασία των δύο τραγουδιστών είχε διαρρεύσει τον περασμένο Αύγουστο, όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα της ταινίας στην Κούβα. Τότε η τραγουδίστρια είπε σχετικά με την συνεργασία τους: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, είναι δικό του θέμα να μιλήσει. Οπότε θα το σταματήσω εδώ, αλλά ήταν μια συναρπαστική εμπειρία». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Guava Island ? @badgalriri x @childishgambino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RihannaShoots (@rihannashoots) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM