Λάρισα: Καταγγελίες ότι «ξηλώθηκαν» κεραμίδια από χαμηλή πτήση αεροσκάφους

Λάρισα: Καταγγελίες ότι «ξηλώθηκαν» κεραμίδια από χαμηλή πτήση αεροσκάφους Facebook Twitter
0

Στιγμές πανικού καταγγέλλουν ότι έζησαν ένοικοι μονοκατοικίας σε χωριό του δήμου Αγιάς της Λάρισας το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, ένα αεροσκάφος πιθανόν πραγματοποίησε χαμηλή πτήση.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των ενοίκων, το αεροσκάφος πραγματοποίησε ιδιαίτερα χαμηλή διέλευση πάνω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να προκληθούν, ορισμένες υλικές ζημιές.

Λάρισα: Καταγγελίες ότι «ξηλώθηκαν» κεραμίδια από χαμηλή πτήση αεροσκάφους Facebook Twitter

Περίπου στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής, ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο που δυνάμωνε απότομα. Στο σπίτι υπήρχε μεταξύ άλλων μια ηλικιωμένη γυναίκα και ένα βρέφος.

«Ακούσαμε έναν κρότο που δε μπορώ να περιγράψω. Το σπίτι ολόκληρο δονήθηκε από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι λες και γίνονταν σεισμός. Ακολούθησε ένας ακόμη πολύ ισχυρός θόρυβος για να χαθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα. Βγήκαμε αμέσως έξω αλλά αυτό που είχε περάσει από πάνω μας, κινούνταν με τέτοια ταχύτητα που είχε εξαφανιστεί από τον ορίζοντα...» δήλωσε στο onlarissa.gr άτομο που την ώρα του συμβάντος βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Λάρισα: Καταγγελίες ότι «ξηλώθηκαν» κεραμίδια από χαμηλή πτήση αεροσκάφους Facebook Twitter

«Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί. Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

 Ήδη η οικογένεια, που εκτιμά ότι οι ζημιές προκλήθηκαν από αεροσκάφος που πραγματοποίησε χαμηλή πτήση, δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM