No.1

Κρήτη: Στη ΜΕΘ 45χρονη που υπέστη ανακοπή ενώ κολυμπούσε σε πισίνα

Κρήτη: Στη ΜΕΘ 45χρονη που υπέστη ανακοπή ενώ κολυμπούσε σε πισίνα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται μια 45χρονη γυναίκα, που υπέστη ανακοπή ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του κολυμβητηρίου στο Λίντο, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ μετείχε σε προπόνηση κολύμβησης τοπικού σωματείου, το μεσημέρι της Πέμπτης. Έχασε τις αισθήσεις της, αλλά ευτυχώς το αντιλήφθηκαν εγκαίρως οι συναθλητές της και οι προπονητές.

Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένη, ενώ υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε το Βενιζέλειο και ενημερώθηκε για το περιστατικό με τη 45χρονη αθλούμενη στο κολυμβητήριο, από τον διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη, την υποδιοικήτρια, Ελευθερία Κωστάκη, και τους θεράποντες ιατρούς.

«Ευχαριστούμε τους ιατρούς και το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς φυσικά και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, για την άμεση και καίρια ανταπόκρισή τους στο περιστατικό. Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν κατ' ευχήν για την ασθενή και σύντομα να επιστρέψει υγιέστατη στην οικογένειά της. Περαστικά», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM