Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Argy
0

Δενπρολαβαίνουμε να κοιμηθούμε τον τελευταίοκαιρό αφού τα πάρτι διαδέχονται οισυναυλίες και τις εξορμήσεις στηνπαραλία τα διάφορα φεστιβάλ. Δεν πειράζει,ας ελπίσουμε να αναπληρώσουμε στιςδιακοπές. Για μια πρώτη γεύση παραλίαςκατευθυνθήκαμε πρόσφατα στο Guzelπου μετά τη θητεία του στα βόρεια προάστιακατέβηκε στην παραλία της Βούλας. Τοτραμ κάνει στάση ακριβώς έξω από τηνείσοδό του, οπότε όσοι μετράτε με τοσταγονόμετρο το αλκοόλ που καταναλώνετεως οδηγοί της παρέας μπορείτε να πάρετετο αίμα σας πίσω προτείνοντας αυτό τονπροορισμό. Αφορμή για την κάθοδό μαςήταν τα r'n'b πάρτι που διοργανώνονταικάθε Τρίτη και στα οποία πρωτοστατεί οδίμετρος Gifted.Στο μαγαζί, όπως μας διαβεβαίωσε και ουπεύθυνος, γίνεται κάθε φορά το αδιαχώρητο.Η Τετάρτη προσανατολίζεται προς τηhouse ενώ από Πέμπτη μέχρι και η κονσόλακινείται σε mainstream κατευθύνσεις. Πριναρχίσει το πρόγραμμα χαλαρώνω ακούγονταςτην chill-out electronica που προηγείται τουwarm-up, με μια κρύα μπιρίτσα στο χέρι καιμε θέα τη φωτισμένη θάλασσα. Λίγες ώρεςμετά φυσικά ακολουθεί το ολοκαύτωμα μετις Ελληνίδες clubbers να αποδεικνύουν ότιτόσα χρόνια booty-shakin δεν πήγαν χαμένα,και στην τελική, αν δεν μπορούμε εμείςνα χορέψουμε r&b, ποιος μπορεί;  Φυσικά συνεχίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμόο θεσμός πια των r&bπάρτι κάθε Τετάρτη βράδυ στο ΑκρωτήριBoutique- είναι κυριολεκτικά όλοι εκεί. Ένα άλλο club της παραλιακής, το AmmosBeach, κάθε Σάββατο δονείται σε tech-house καιtechno ρυθμούς. Στις 19 Ιουλίου μάλιστα, σταdecks του θα βρεθεί ο Argy,ένας από τους πρώτους νέους Έλληνεςπαραγωγούς που κατάφεραν να εισχωρήσουνσε μεγάλα dance labels του εξωτερικού. Πρόσφατακυκλοφόρησε επιτέλους και το ντεμπούτοάλμπουμ του FocusOn: Argy, με την εταιρεία που τον έχει στηρίξειτόσο καιρό, την Pokerflat.To warm-up της βραδιάς ανήκει στον Bengoa. Iδιαίτερα σημαντική για το progressive κοινότης Αθήνας είναι και η άφιξη του NickWarrenτην Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Atlantisp club. Τηνίδια βραδιά το TikiAthensμας χαιρετάει για το καλοκαίρι με ένα«MiamiHeatwave»πάρτι και το Vegheraκαλεί την KlikRecordsκαι τον εκπρόσωπο της Sunset Boulevard ο οποίοςθα βρίσκεται εκεί και την επόμενη βραδιά. Η Κυριακή 20 Ιουλίου μαςεπιφυλάσσει ένα electro party με τον ΓάλλοAgoriaστο ProvaCafeτης παραλίας του Σχοινιά. Μια ημέρανωρίτερα στα decks θα βρεθεί η θρυλικήφιγούρα του νεοϋορκέζικου Studio54Kenny Carpenter.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM