Ο Nick και ο John παντρεύτηκαν στο Prestonfield House του Εδιμβούργου την προηγούμενη Κυριακή, με τον φωτογράφο Matt Fothergill να έχει αναλάβει να απαθανατίσει όλες τις στιγμές αυτής της σημαντικής μέρας για το ζευγάρι. 

 

Εκείνος ξεκίνησε να τραβάει φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού μέσα στο γραφικό και πολυτελές ξενοδοχείο, προτού μετακινηθούν στον εξωτερικό χώρο, παρά την κακοκαιρία που δεν φαινόταν να βοηθά ιδιαίτερα τη φωτογράφιση.

 

Καθώς λοιπόν το ζευγάρι πόζαρε για τις επόμενες φωτογραφίες, κάποιος τους επιφύλασσε ένα «photobombing» που θα τους μείνει αξέχαστο. 

 

Η J. K. Rowling εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά και ευτυχώς ο φωτογράφος ήταν σε ετοιμότητα να καταγράψει με τον φακό του το σάστισμα και τον ενθουσιασμό του ζευγαριού, καθώς εκτυλισσόταν το αναπάντεχο σκηνικό.

 

Η J. K. Rowling, η αγαπημένη συγγραφέας του «Χάρι Πότερ», εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά και ευτυχώς ο φωτογράφος ήταν σε ετοιμότητα να καταγράψει με τον φακό του το σάστισμα και τον ενθουσιασμό του ζευγαριού, καθώς εκτυλισσόταν το αναπάντεχο σκηνικό.

 

Σε μια φωτογραφία, η Rowling, που φέρεται να γευμάτιζε στον χώρο, φαίνεται να εμφανίζεται από πίσω και να κάνει έκπληξη στο ζευγάρι, ενώ άλλες τη δείχνουν να αγκαλιάζει τους νεόνυμφους. 

 

«Ο Nick και ο John ήταν πολύ ενθουσιασμένοι γι' αυτή την ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι η Rowling βρισκόταν πίσω τους και σκέφτηκαν πόσο τέλειο θα ήταν να τη συμπεριλάβουμε στις γαμήλιες φωτογραφίες τους. Τη ρώτησα πολύ ευγενικά αν θα ήθελε να ποζάρει για μερικές πολύ γρήγορες λήψεις, αφού ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για τα δύο αγόρια. Ενθουσιάστηκε. Πόζαρε χαμογελαστή, τους χάρισε τεράστιες αγκαλιές και τους ευχήθηκε κάθε υγεία και ευτυχία» περιγράφει ο φωτογράφος στο Pink News. «Ήταν μια υπέροχη, σουρεαλιστική στιγμή. Γελούσαμε για ώρα μετά. Η έκφραση στο πρόσωπο του Nick στις φωτογραφίες προδίδει την έκπληξη και τον ενθουσιασμό του». 

 

Η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε η J. K. Rowling στον γάμο ενός γκέι ζευγαριού
© Matt.E Photography

 

Η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε η J. K. Rowling στον γάμο ενός γκέι ζευγαριού
© Matt.E Photography

 

Ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο Facebook, ο Fothergill έγραψε: «Υπάρχει ο μύθος που λέει ότι είναι καλύτερο να μη συναντάς τους ήρωες και τα είδωλά σου από κοντά, επειδή δεν μπορούν ποτέ να φτάσουν τις προσδοκίες που έχεις για εκείνους και θα τους απομυθοποιήσεις. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτή δεν ήταν μια τέτοια στιγμή. Σίγουρα όχι με την υπέροχη J. K. Rowling! Μακάρι να μπορούσα να πω ότι ήμασταν κουλ. Ούτε καν. Μόλις απομακρύνθηκε, αρχίσαμε να ουρλιάζουμε σαν μικρά παιδιά!».   

 

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στη δουλειά του Fothergill. Πριν από μερικά χρόνια, ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί σε ένα μπαρ, με τον συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Ian Rankin να συμμετέχει στη φωτογράφιση ενός άλλου ζευγαριού που τον πέτυχε τυχαία. «Ήταν κι εκείνος πολύ δεκτικός και μάλιστα έκανε και σχετικό tweet».

 

Η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε η J. K. Rowling στον γάμο ενός γκέι ζευγαριού
© Matt.E Photography