Johnnie Walker Double Black

Johnnie Walker Double Black Facebook Twitter
0

Το Johnnie Walker Double Black είναι ένα ξεχωριστό, εκλεκτό ουίσκι συνώνυμο της κομψότητας. Αποτελεί μια ιδιαίτερη δημιουργία που προσφέρει έναν χαρακτήρα έντονο, βαθύ και συναρπαστικό. Αυτό το deluxe whisky έχει σα στόχο να ικανοποιήσει όσους είναι θετικοί στο να εξερευνήσουν μια έντονη γεύση που ικανοποιεί εκλεπτυσμένους και πολύπλοκους ουρανίσκους.

Το Johnnie Walker Double Black και το Johnnie Walker Black Label μοιράζονται το ίδιο DNA αλλά όχι τον ίδιο χαρακτήρα. Το Double Black δεν αφορά στο χρώμα αλλά στον χαρακτήρα που είναι  μυστηριώδης και συναρπαστικός.

 

Απαιτητικό και έντονο - Johnnie Walker Double Black

Το Johnnie Walker Double Black επεκτείνει τη γευστική εμπειρία με έναν ιδιαίτερα έντονο τρόπο: είναι πιο καπνιστό, με αρώματα ξηρών φρούτων και κρεμώδους βανίλιας. Η ένταση στη γεύση του και ο καπνιστός του χαρακτήρας επιτυγχάνονται μέσα από ένα συνδυασμό των πιο δυναμικών malts των δυτικών ακτών με αυτά που ωριμάζουν σε «καπνισμένα» δρύινα βαρέλια. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα δυναμικό blend, ο χαρακτήρας του παραμένει ήπιος και ανταμείβει όλους όσους το προτιμούν.

Η φιάλη του Johnnie Walker Double Black εντυπωσιάζει με τους τόνους του μαύρου και τη χρυσή ετικέτα καθώς και τον χρυσό Περιπατητή. Η συσκευασία χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση υφής ξύλου, θυμίζοντας καπνισμένα δρύινα βαρέλια ωρίμανσης.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM