Αστυνομικό θρίλερ που αφηγείται την ιστορία του σκληροτράχηλου Σινάτρα, ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, και του γιου του Πολ, δυο αντρών που τρέφουν αβυσσαλέο μίσος ο ένας για τον άλλο. Τα λαδώματα, τα μπλεξίματα με τον υπόκοσμο, η αδυναμία να ενταχτούν στον κόσμο του Σάο Πάολο, η ανάγκη να φύγουν μακριά από τον τόπο αυτό και το γεγονός ότι και οι δύο αγαπούν την ίδια γυναίκα, θα οδηγήσουν τους άντρες σε ακραίες αναμετρήσεις.
Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν της, η Μίλι δέχεται μια δουλειά ως οικιακή βοηθός για τους πλούσιους Νίνα και Άντριου Γουίντσεστερ. Αλλά αυτό που ξεκινά ως μια ονειρεμένη δουλειά γρήγορα ξετυλίγεται σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.
Στο Τόκιο το καλοκαίρι του 1987, η Φούκι, ένα ξεχωριστό και ευαίσθητο εντεκάχρονο κορίτσι προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα της. Καθώς η μητέρα της είναι απορροφημένη με τη δουλειά και την φροντίδα του συζύγου της, η Φούκι περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές παρατηρώντας και εξερευνώντας τον ενήλικο κόσμο γύρω της.
Ο Κάρολος Ντίκενς μαγεύει τον γιο του, Γουόλτερ, καθώς αφηγείται την πιο σπουδαία ιστορία που ειπώθηκε ποτέ – την ιστορία του Ιησού Χριστού. Αυτό που ξεκινά ως ένα παραμύθι για καληνύχτα, μετατρέπεται σε ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή. Μέσα από τη ζωντανή του φαντασία, o Γουόλτερ περπατά δίπλα στον Ιησού, μαθαίνοντας την πορεία του.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0