Γιατί οι Μεξικάνοι λατρεύουν τον Morrissey με πάθος

Γιατί οι Μεξικάνοι λατρεύουν τον Morrissey με πάθος Facebook Twitter
0

Οι μελαγχολικές μπαλάντες του Morrissey είναι εδώ και δεκαετίες το μουσικό φόντο για χωρισμούς και της αίσθησης απομόνωσης για εφήβους, μετα - εφήβους και για όλες τις ενδιάμεσες ομάδες. Όμως στο Eastside του Λος Άντζελες ο Morrissey είναι μαζικά, ολοκληρωτικά, κάτι παραπάνω από Θεός: ο νεαροί Μεξικανο-Αμερικανοί έχουν εμμονή με τον Morrissey και τα διδάγματα του προφήτη είναι απολύτως κεντρικά στην κουλτούρα τους.


Το Eastside Luv, ένα μπαρ στο Boyle Heights, έχει μια μηνιαία βραδιά καραόκε με τίτλο MorrisseyOKE. To κλαμπ Part Time Punks του Echo Park έχει βραδιά Morrissey κάθε εβδομάδα. Κάθε χρόνο γίνεται ένα συνέδριο αφιερωμένο στον Morrissey, σε διοργάνωση τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Το Λος Άντζελες έχει δύο πολύ δημοφιλείς tribute bands, τους Sweet and Tender Hooligans και τους These Handsome Devils, που έχουν μέλη μεξικανικής καταγωγής.


Η καλύτερη απόδειξη είναι όμως ότι τώρα, οι πιο δημοφιλείς σύγχρονοι μουσικοί από το Μεξικό τιμούν τον Morrissey με ένα super group που παίζει τη μουσική του στα ισπανικά, μαζί με μαριάτσι εκδοχές cumbia και danzón.

Γιατί οι Μεξικάνοι λατρεύουν τον Morrissey με πάθος Facebook Twitter

Γιατί οι Μεξικάνοι λατρεύουν τον Morrissey με πάθος Facebook Twitter


Η μπάντα ονομάζεται Mexrrissey, και μόλις ολοκλήρωσε μια πετυχημένη περιοδεία σε Αγγλία, Νέα Υόρκη, και Λος Άντζελες

Μουσική
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι το «Fossora» το καλύτερο άλμπουμ της Bjork εδώ και πολλά χρόνια

Μουσική / «Fossora»: Το καλύτερο άλμπουμ της Björk εδώ και πολλά χρόνια

Στην πολύ δυναμική επιστροφή της παρουσιάζεται αρκετά αλλαγμένη, γειωμένη, ορφανή από μητέρα και με όλα τα παιδιά της να έχουν εγκαταλείψει την εστία του σπιτιού για να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο.
M. HULOT
Οι Blackpink και η απρόσμενη εξέλιξη των γυναικείων k-pop γκρουπ  

Μουσική / Οι Blackpink και άλλα γυναικεία k-pop γκρουπ που αξίζει να τσεκάρεις

Το είδος φαίνεται να προχωράει μπροστά μετά την επιτυχία των Blackpink σε διεθνές επίπεδο αλλά και με την εμφάνιση καινούργιων γκρουπ που αγκαλιάζουν έναν πιο βατό και άμεσο για το δυτικό κοινό ήχο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ