Ο Morrissey αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο

Ο Morrissey αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο Facebook Twitter
0

Toν τελευταίο χρόνο έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο μόλις τώρα, ο Morrissey δήλωσε σε συνέντευξή του σε ισπανικό μέσο, ότι έχει κάνει μια σειρά από θεραπείες για τον καρκίνο.

"Μου έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές, καρκινικούς ιστούς, αλλά εντάξει" είπε στην El Mundo. "Αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω. Και αν δεν είναι να γίνει, δεν θα γίνει. Αυτή τη στιγμή όμως, αισθάνομαι καλά. Γνωρίζω ότι σε μερικές από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου φαίνομαι κάπως εξουθενωμένος, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της ασθένειας. Μην ανησυχείτε πάντως, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω. "

Παρά τις αρκετές πρόσφατες ασθένειες, αυτή είναι η πρώτη αναφορά του Morrissey για τον καρκίνο. Είχε διαγνωστεί με έλκος στις αρχές του 2013, διπλή πνευμονία τον Μάρτιο του 2013, τροφική δηλητηρίαση τον Ιούλιο του 2013 και στη συνέχεια, μια λοίμωξη του αναπνευστικού, τον Ιούνιο του 2014.

Στην συνέντευξη, ο Morrissey δήλωσε ότι «τώρα είναι μια καλή εποχή, να σταματήσω τη μουσική ... Πολλοί συνθέτες της κλασικής μουσικής πέθαναν στην  ηλικία των 34. Κι εγώ είμαι ακόμα εδώ, και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει με μένα" είπε. Ο 55χρονος τραγουδιστής ολοκληρώνει σήμερα το πρώτο του μυθιστόρημα, το οποίο ελπίζει να δημοσιεύσει τον επόμενο χρόνο. "Με λίγη τύχη θα είμαι σε θέση να σταματήσω το τραγούδι για πάντα, πράγμα που θα κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους!"

0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ