Video με Τσετσένους στη Συρία που παραληρούν πάνω από χριστιανούς ομήρους

Video με Τσετσένους στη Συρία που παραληρούν πάνω από χριστιανούς ομήρους Facebook Twitter
9

Νέα σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε μία ακόμη προσπάθεια για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της Ελλάδας, για το θέμα της απαγωγής των δύο μητροπολιτών στη Συρία. Οι έρευνες προς το παρόν κινούνται στο σκοτάδι και δεν υπάρχει κανένα νεώτερο  

Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η απαγωγή των δύο Μητροπολιτών, ο υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με ομολόγους του, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, αλλά και των χωρών της περιοχής.

Ο κ. Αβραμόπουλος έχει επίσης τακτική επαφή με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη, καθώς και με τον ηγέτη της Συριακής Αντιπολίτευσης George Sabra και με παράγοντες στην περιοχή, προκειμένου να ενταθούν και συντονισθούν οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των δύο Μητροπολιτών.

Την ίδια ώρα σε ημιεπίσημο πρακτορείο της Συρίας ανέβηκε video με τίτλο «Οι βάρβαροι γιορτάζουν το Πάσχα απαγάγοντας μητροπολίτες» στο οποίο, σύμφωνα με την περιγραφή διακρίνονται Τσετσένοι μισθοφόροι που κρατάνε μισθοφόρους γονατιστούς στο πάτωμα και δεμένους, παραληρώντας εναντίον των απίστων.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τους τρανς
THE LIFO TEAM
Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
> video με τίτλο «Οι βάρβαροι γιορτάζουν το Πάσχα απαγάγοντας μητροπολίτες»Ρατσισμός εναντίον του Ισλάμ. Θ’ άρεσε στους χριστιανούς ν’ ανεβάσουν κάποιοι μουσουλμάνοι ένα βίντεο που δείχνει χριστιανούς να σκοτώνουν μουσουλμάνους (π.χ. στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν) με τίτλο «Έτσι σέβονται οι βάρβαροι» (δηλαδή όλοι οι χριστιανοί) «το Ραμαζάνι»; Με κάτι τέτοια του ’στριψε του Τσετσένου κι έβαλε βόμβες στον μαραθώνιο της Βοστώνης.
Το βίντεο αυτό όπως γράφει το άρθρο,αναρτήθηκε απο ημιεπίσημο πρακτορείο της Συρίας. Η Συρία είναι μουσουλμανική χώρα,και όχι χριστιανική.Προφανώς το καθεστώς της Συρίας (το οποίο είναι μετριοπαθές μουσουλμανικό),θέλει να κερδίσει πόντους στην κοινή γνώμη της δύσης,προβάλοντας τον εξτρεμιστικό ισλάμισμό που θα "ακολουθήσει" αν αυτό πέσει.Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι βρίσκεις φυσιολογικό το να βάλει κάποιος βόμβα και να σκοτώσει αθώους επειδή δεν του άρεσαν κάποια βίντεο.Πες μας ότι μας κάνεις πλάκα.
@Ψεκασμένος 26.4.2013 | 17:28> βρίσκεις φυσιολογικό το να βάλει κάποιος βόμβα και να σκοτώσει αθώους επειδή δεν του άρεσαν κάποια βίντεο. Πες μας ότι μας κάνεις πλάκα. Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Του Τσετσένου του ’στριψε με την προπαγάνδα εναντίον όλων συλλήβδην των χριστιανών. Οι γενικεύσεις «αν πέντε μουσουλμάνοι/χριστιανοί είναι βάρβαροι, τότε βάρβαροι είναι όλοι οι μουσουλμάνοι/χριστιανοί» φανατίζουν και τρελαίνουν.