Κρήτη: Οδηγός φορτηγού ξυλοκόπησε ελέγκτρια της ΑΑΔΕ

Κρήτη: Οδηγός φορτηγού ξυλοκόπησε ελέγκτρια της ΑΑΔΕ Facebook Twitter
3

Νέο κρούσμα βίας κατά ελεγκτού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια ελέγχου φορτηγού αυτοκινήτου, κοντά στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η ελεγκτής της ΑΑΔΕ επιχείρησε να διενεργήσει έλεγχο σε φορτηγό αυτοκίνητο αναφορικά με το φορτίο που μετέφερε και τα παραστατικά διακίνησής που θα όφειλαν να το συνοδεύουν. Στη διάρκεια του ελέγχου, ο οδηγός του φορτηγού χειροδίκησε εναντίον της.

Η ελεγκτής μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο ενώ ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία. Υπάρχουν πληροφορίες πως ένας ακόμη ελεγκτής που ήταν μαζί με τη γυναίκα δέχθηκε επίθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, είναι ενήμερος για το περιστατικό και είναι ήδη σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οσο δεν υπαρχουν εξοντωτικές ποινες σε οσους βιαιοπραγουν εναντιον ανθρωπων που κανουν την δουλεια τους για το κρατος, τοτε θα συνεχισουμε να βλεπουμε αυτα τα φαινομενα. Εξοντωτικες εννοω κλεισιμο επιχειρισης, δημευση περιουσιας, αδυναμια εναρξης νεας επιχειρισης για 10 χρονια. Θα το ξανασκεφτει ο μαγκας ο νεοελληνας να βαρεσει εφοριακο μετα;