Ο αποχαιρετισμός του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο»

Ο αποχαιρετισμός του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο» Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Με μια ευχαριστήρια δήλωση αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος αποχωρεί από την θέση του προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά.


Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση του όρου buy out του συμβολαίου του, μία κίνηση που έρχεται ως συνέχεια πρότασης που έχει δεχτεί από αραβική ομάδα.

Η δήλωση του Λουτσέσκου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Η αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές. Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν' ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.

Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μαζί δώσαμε και πάλι χαρά σε πολύ κόσμο. Μαζί αποδείξαμε ότι έχουμε το σθένος, τόσο ως άνθρωποι όσο κι ως ομάδα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν. Μαζί νικήσαμε τους αντιπάλους μας και όλες τις τεχνικές που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, την κα. Μαρία Γκοντσάρεβα και όλη τη διοίκηση για τη συνεργασία τους, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά και σκληρά εργάζονταν δίπλα μου στο προπονητικό κέντρο για την αφοσίωσή τους. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου και τέλος κάθε ένα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ξεχωριστά για την τεράστια υποστήριξη, την αφοσίωση και την πίστη τους στην ομάδα ακόμα και εν μέσω δύσκολων καταστάσεων.

Φεύγω με τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ έχει την νοοτροπία, τη δύναμη και την ποιότητα να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια γιατί το αξίζει. Λέω αντίο κι εκφράζω τον απεριόριστο σεβασμό μου σε ένα μεγάλο σύλλογο και τους υπέροχους φιλάθλους του».

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το αρνητικό ρεκόρ σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στη Γερμανία

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το αρνητικό ρεκόρ σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στη Γερμανία

Με γκολ στο 137ο του διεθνές παιχνίδι, ο 40χρονος Ρονάλντο χάρισε στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη επί της Γερμανίας μετά από 25 χρόνια
LIFO NEWSROOM
Σπανούλης: «Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν κάθε μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους, όχι οι μπασκετμπολίστες»

Αθλητισμός / Σπανούλης: «Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν κάθε μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους, όχι οι μπασκετμπολίστες»

«Όταν είσαι εκατομμυριούχος και έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα είναι ασέβεια για όσους δουλεύουν όλη μέρα για πολύ διαφορετικό μισθό» δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης ​
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

«Μόνο προαπαιτούμενο η προσέλευση και μία δήλωση - Σε περίπτωση που δεν έρθει η μία από τις δύο πλευρές το πρωτάθλημα θα διακοπεί» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης
LIFO NEWSROOM
Παρών στο ραντεβού με Βρούτση ο Γιαννακόπουλος - Συνάντηση «μόνο στις δικαστικές αίθουσες» λένε οι Αγγελόπουλοι

Αθλητισμός / Παρών στο ραντεβού με Βρούτση ο Γιαννακόπουλος - Συνάντηση «στις δικαστικές αίθουσες» λένε οι Αγγελόπουλοι

«Τα προσωπικά μας ζητήματα θα λυθούν εκεί που πρέπει και όχι με 'θύματα' τους αθλητές και τους φιλάθλους μας», δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
LIFO NEWSROOM
ΕΣΑΚΕ: «Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Αθλητισμός / ΕΣΑΚΕ: «Πάγια θέση μας είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

O πρόεδρος της GBL και ο Γενικός Διευθυντής της Λίγκας συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, εκφράζοντάς του την επιθυμία τους να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα του μπάσκετ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΓΓΕΛΙΑΑναζητειται αμεσα προπονητης να ξεκινησει προετοιμασια και να κοουτσάρει ομαδα της βορειας Ελλαδας με τους ακολουθους υψηλους στόχους:1. Να περασει καποια μερα τον συμπολιτη της στα πρωταθληματα για να της φυγει το κομπλεξ2. Να σταματησει να τρωει τριαρες στο ημιχρονο μεσα στο γηπεδο της απο διαφορα χωρια της Ευρωπης.Απαιτουμενα προσοντα:- Να ειναι συνεπης και εργατικος, - να εχει συστημα στη δουλεια του - να ειναι διατεθειμενος να βαλει γαζες και φιλεδακια και να προσποιειται τον σοβαρα τραυματισμενο αν το απαιτησουν οι περιστασεις - να εχει εντονη απεχθεια στη Σαουδικη Αραβια.