Θεσσαλονίκη: Μετανιωμένος ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη - «Κατανοώ σταδιακά το σφάλμα»

Θεσσαλονίκη: Μετανιωμένος ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη - «Κατανοώ σταδιακά το σφάλμα» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
1

Μετανιωμένος δηλώνει ο 31χρονος ψυκτικός που το πρωί της Τετάρτης σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

«Είμαι συντετριμμένος. Κατανοώ σταδιακά το μέγεθος του σφάλματος. Αντέδρασα υπερβολικά σε μία κακιά στιγμή και αφαίρεσα παράλογα μία ζωή καταστρέφοντας σε λίγα δευτερόλεπτα και τη δική μου ζωή», δήλωσε από τα κρατητήρια ο 31χρονος. «Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα κάνω όμως ότι μπορώ να απαλύνω τον πόνο που προκάλεσα στους οικείους του θύματος αλλά και στα δικά μου αγαπημένα πρόσωπα», πρόσθεσε.

Ο κατηγορούμενος ψυκτικός βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες. Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη την οποία κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της.

Την 63χρονη βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας η κόρη της. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία και με δεδομένο ότι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, οι έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ανθρωποκτονιών στράφηκαν στο περιβάλλον της 63χρονης.

Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Με πληροφορίες από ANT1 και newsit.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια