Μπάσκετ: Αποχώρησε στο ημίχρονο με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Στον αέρα ο ημιτελικός

Μπάσκετ: Αποχώρησε στο ημίχρονο με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Στον αέρα ο ημιτελικός Facebook Twitter
ΑΠΕ
2

Η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε στο ημίχρονο του ημιτελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των «πρασίνων». Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του αγώνα. 

Οι διαιτητές έδωσαν αρχικά 12,5 λεπτά προθεσμία στους ερυθρόλευκους για να επιστρέψουν στο παρκέ, όπως προέβλεπε ο κανονισμός.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν επέστρεψε και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης παίρνοντας το παιχνίδι «στα χαρτιά», βάσει των κανονισμών.

Το μήνυμα από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήταν «Αηδιάσαμε. Παίξτε μόνοι σας!».

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε «Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Εχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λένε πως φταίνει οι διαιτητές. Η οικογένεια Αγγελόπουλων θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία να τα ρίξουν σε εμάς και στους διαιτητές. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και άφησε ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο, προκαλώντας σωρεία αρνητικών σχολίων και επικρίσεων. 

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια