ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου αποκάλεσε «σύγχρονους κουκουλοφόρους» τους βουλευτές της ΝΔ

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου αποκάλεσε «σύγχρονους κουκουλοφόρους» τους βουλευτές της ΝΔ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
3

«Σύγχρονους κουκουλοφόρους» χαρακτήρισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στη Βουλή.  

«Η ΝΔ ενορχηστρώνει τις επιθέσεις κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είστε οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι όπως στον εμφύλιο. Εσείς με στοχοποιείτε, ο πρόεδρος σας με έδωσε στους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής», είπε στην διάρκεια της ομιλίας της η αντιπρόεδρος της Βουλής. 

Οι δηλώσεις της, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ ενώ τον λόγο ζήτησε και πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Δένδιας. 

«Ελέχθησαν επικίνδυνα πράγματα ότι η ΝΔ είναι σύγχρονοι κουκουλοφόροι και ότι η ΝΔ επιδοτεί τη Χρυσή Αυγή. Απορρίπτουμε με τον πιο σκαιό τρόπο όλα αυτά και δηλώνουμε ότι η ΝΔ δεν έχει σχέση με το οποιοδήποτε επεισόδιο του οποιουδήποτε. Η ΝΔ έχει δώσει αίμα στην προσπάθεια της κατά της τρομοκρατίας και δεν νομιμοποιείται όποιος παρέστη μάρτυρας της τρομοκρατίας να έρχεται εδώ και να μας κουνάει το χέρι εμείς δώσαμε αίμα. Για την Χρυσή Αυγή έχουμε δώσει μάχες και ελπίζω τις μάχες αυτές στο μέλλον θα τις δώσουμε όλες μαζί όποιος το διασπά αυτό το ενιαίο μέτωπο είναι απερίγραπτος και απαράδεκτος», είπε ο Νίκος Δένδιας. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, τηρώντας αποστάσεις, κάλεσε την Τασία Χριστοδουλόπουλου να είναι προσεκτική, ενώ ζήτησε επίσης να διαγραφεί η φράση «σύγχρονοι κουκουλοφόροι».

Πολιτική
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όταν όμως το 15 το ξύλο το έριχναν οι αγανακτισμένοι στους τότε κυβερνώντες ήταν δικαιολογημένο έτσι;;;Όταν τα σπάει ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ είναι πράξη πολιτικού ακτιβισμού...Κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε φίλε μου...https://m.tvxs.gr/mo/i/50437/f/news/ομάδα-tvxs/προπηλακισμός-χατζηδάκη-στον-αστερισμό-της-αυτοδικίας-του-σ-κούλογλου.html
Εγώ μία λύση έχω βρει και αυτή με προσωπικό κόστος.Μην αφήνεις την ανοησία αναπάντητη. Στη δουλειά, στο μπαρ, στο ίντερνετ, στο οικογενειακό τραπέζι. Όχι άλλες ψεκασμενιές.
Να πούμε μόνο για τη θεσμική κατάντια μόνο. Μόνο επί Σύριζα οι (αντι)πρόεδροι της βουλής όχι μόνο μιλάνε από το βήμα της βουλής (άρα αξοποιούν στην πράξη την ιδιότητα του βουλευτή κόμματος) αλλά και εμπλέκονται σε αντιπαραθέσεις.Ούτε τον Τσαλδάρη θυμάμαι, ούτε τον Κακλαμάνη, ούτε τον Κανελλόπουλο.