Σκοτώθηκε η κυνηγός που είχε καταγραφεί να μαστιγώνει ακτιβιστή σαμποτέρ

Σκοτώθηκε η κυνηγός που είχε καταγραφεί να μαστιγώνει ακτιβιστή σαμποτέρ Facebook Twitter
2

Τραγικό θάνατο βρήκε η Jane Goring, η κυνηγός που είχε προκαλέσει σάλο χάρη σε ένα βίντεο που την είχε καταγράψει να μαστιγώνει με μανία έναν ακτιβιστή σαμποτέρ.

Η 57χρονη σκοτώθηκε πέφτοντας από το άλογό της και ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως αντιμετώπιζε φυλάκιση λόγω του βίντεο.

Σκοτώθηκε η κυνηγός που είχε καταγραφεί να μαστιγώνει ακτιβιστή σαμποτέρ Facebook Twitter

Η Goring φέρεται να έπεσε από το άλογό της κατά τη διάρκεια ενός αθλήματος όπου οι αναβάτες διανύουν μια διαδρομή με τεχνητά αρώματα θηραμάτων μαζί με κυνηγόσκυλα.

Το βίντεο του περιστατικού με το μαστίγωμα είχε καταγραφεί στο Ανατολικό Σάσεξ τον περασμένο Νοέμβριο και έγινε viral προκαλώντας χιλιάδες σχόλια και διχάζοντας ακτιβιστές και κυνηγούς.

Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης δικαστικής ακρόασης, η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν είναι ένοχη για τον ξυλοδαρμό του Simon Medhurst, ενός βετεράνου των δικαιωμάτων των ζώων και περιβαλλοντικού ακτιβιστή που είχε προσπαθήσει να εμποδίσει το κυνήγι της Goring.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένονταν να ξεκινήσει η δίκη της για την επίθεση κατά των ακτιβιστών καθώς αν και η ίδια είχε δηλώσει πως οι άντρες της επιτέθηκαν, τα βίντεο που είχαν καταγράψει τη σκηνή έδειχναν πως η ίδια είχε ξεσπάσει εναντίον τους.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM
Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Νομίζω ότι είναι μια καλή αφορμή για συζήτηση στο μέχρι ποιό επίπεδο μπορεί να φτάσει η ακτιβιστική δράση. Δεν υποστηρίζω τον ξυλοδαρμό κανενός αλλά όταν παρεμβαίνουν ακτιβιστές σε αναβάτη υπάρχει σοβαρή περίπτωση να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Και σε γενικές γραμμές σε μια κοινωνία που οποιαδήποτε πράξη βανδαλισμού την βαπτίζουμε ακτιβιστιμό καλό θα ήταν να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε και λίγο.