«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ- Φίλης κατηγορεί Παππά για «στρουθοκαμηλισμό»

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ- Φίλης κατηγορεί Παππά για «στρουθοκαμηλισμό» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι η διαμάχη Νίκου Φίλη και Νίκου Παππά για την ΕΡΤ.  Η σύγκρουση ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, με τη δήλωση του πρώην υπουργού για «παραδιοίκηση» στην κρατική τηλεόραση.

Μετά την απάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στο ραδιόφωνο News24/7 ππου χαρακτήρισε «ταυτόσημη» την κριτική του Νίκου Φίλη με αυτή που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ΕΡΤ,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση. 

Σε δική του ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Φίλης κάνει λόγο για «στρουθοκαμηλισμό» και «ολίσθημα» του Νίκου Παππά.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Φίλη έχει ως εξής:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα , ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει 'μαύρο'. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης». 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το γεγονός ότι ο Παππάς εξαπολύει ευθεία πολιτική επίθεση κατά του πρώην διευθυντή της "Αυγής", αλλά κυρίως ότι δεν διστάζει να τον "παραλληλίσει" με τον Μητσοτάκη ("ταξικό" αντίπαλο), καταδεικνύει την καθεστωτική νοοτροπία των νυν διαχειριστών της εξουσίας. Όποιος μας αμφισβητεί, είναι "συνοδοιπόρος" του αντίπαλου. Έτσι απλά και με άλλα λόγια, η Σιβηρία τον περιμένει...Και βέβαια πρέπει να λέμε "κτητόρων" και όχι "διαχειριστών" της εξουσίας, αφού άλλωστε το έχει δηλώσει και η κ. Μπαζιάνα, ότι η "κατοχή" των Εξουσιών είναι ο στόχος τους και η διακυβέρνηση δεν τους φτάνει. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά.