Βρετανοί τουρίστες έδωσαν 100 ευρώ σε άστεγο για να «χτυπήσει» τατουάζ στο μέτωπο - Τι λέει ο ίδιος

Βρετανοί τουρίστες έδωσαν 100 ευρώ σε άστεγο για να «χτυπήσει» τατουάζ στο μέτωπο - Τι λέει ο ίδιος Facebook Twitter
3

Αντιδράσεις προκαλεί στην Ισπανία η κίνηση Άγγλων τουριστών να δώσουν χρήματα σε άστεγο για να κάνει τατουάζ το όνομα του γαμπρού της παρέας.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουλίου στην παραθαλάσσια πόλη Μπενιντόρμ και μετά το σάλο οι Άγγλοι κλήθηκαν να απολογηθούν για την απρεπή αυτή τους συμπεριφορά στον Πολωνό άστεγο, Τόμεκ που συνάντησαν στις διακοπές τους. 

Ο Τόμεκ μίλησε για το περιστατικό στην ισπανική εφημερίδα El Mundo. 

Όπως παραδέχεται ο 34χρονος, τον πλησίασαν κάποιοι εργένηδες και του ζήτησαν να «χτυπήσει» σε τατουάζ στο μέτωπό του το όνομα του γαμπρού που επρόκειτο να παντρευτεί μερικές μέρες μετά. «James Blake, North Shields, NE28» ήταν η ακριβής φράση. Ως αντάλλαγμα του υποσχέθηκαν ότι θα του έδιναν 100 ευρώ.

«Όταν ζεις στο δρόμο, είσαι πεινασμένος και πρέπει να πιεις, αυτά τα χρήματα είναι σαν να κερδίζεις το λαχείο» παραδέχεται ο Τόμεκ στην El Mundo. 

«Δεν ήταν τριάντα άτομα, όπως έγραψαν οι βρετανικές εφημερίδες. Ήταν ένας μόνο άνθρωπος, που ήταν τόσο μεθυσμένος όσο και γω, και ο οποίος γελούσε και τραβούσε φωτογραφίες. Όταν δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο γιατί το τατουάζ γινόταν πάνω στο κόκκαλο, με κοίταξε και μου είπε «φύγε» σημειώνει ο Τόμεκ. 

Ο ίδιος δεν κατάλαβε πως ο tattoo artist δέχτηκε να κάνει το τατουάζ από τη στιγμή που είδε πόσο μεθυσμένοι ήταν και οι δύο. 

«Αν πόνεσε εμένα τόσο πολύ που ήμουν τόσο μεθυσμένος, φαντάσου πόσο θα πονούσε κάποιον που θα ήταν νηφάλιος» προσθέτει στην εφημερίδα. 

Ο Τόμεκ δούλευε στην κουζίνα εστιατορίου τετράστερου ξενοδοχείου στην Πολωνία και πήγε στην Ισπανία για να κυνηγήσει ένα καλύτερο μέλλον. 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε οι κοινωνικές υπηρεσίες και η βρετανική ένωση επιχειρήσεων της περιοχής συγκέντρωσαν 3 χιλιάδες ευρώ για την ιατρική του αποκατάσταση αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει το αλκοόλ. 

Όπως σημείωσε ο ίδιος στην El Mundo στόχος του είναι να ανοίξει κάποια στιγμή ένα εστιατόριο με παραδοσιακό πολωνικό φαγητό στην Ισπανία. «Ποιος ξέρει; Μετά από αυτό που μου συνέβη, δεν πρόκειται να τα παρατήσω» κατέληξε. 

Την ίδια ώρα ο 37χρόνος James Blake που ευθύνεται για το τατουάζ δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι δε θυμάται το περιστατικό και πως δε γνώριζε πως ο Τόμεκ ήταν άστεγος. 

«Μέθυσα και ζήτησα να φύγω από το μπαρ. Δεν βρέθηκα ποτέ σε τατουατζίδικο και από όσο γνωρίζω δεν του έδωσα χρήματα» σημείωσε ο Βρετανός. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια